Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbriė Zuid-Italië Siciliė Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB03    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Ca' Solare
     
 
 
 

Op een panoramische plek op 650 meter hoogte niet ver van Cittą di Castello bevindt zich agriturismo Il Ca' Solare (zonnig huis). Van hieruit heeft u prachtige uitzichten over de binnenstad van Cittą di Castello tot aan de heuvels van de Marken. Aan de andere kant kijkt u kilometers ver Toscane in.

De agriturismo heeft 12 ha land waar olijven op biologische wijze gecultiveerd worden. Het bijzonder vriendelijke jonge beheerders paar is enthousiast en biedt op verzoek allerlei extra services. Zo kunt u b.v. met een gids en hond truffels gaan zoeken. Ze staan altijd klaar om u met raad en daad terzijde te staan.

Hier verblijft u in prachtig opgeknapte ruime appartementen (van 2 tot 6 personen), van alle gemakken voorzien. Het is ook mogelijk te overnachten in ruime kamers met eigen of gedeelde badkamer en gebruik van keuken. Rondom de appartementen bevinden zich grasvelden, een groot overdekt terras waar u lekker kunt relaxen en een heerlijk zwembad met ligbedden en tuinmeubelen. Tegenover uw verblijf bevindt zich de boerderij van de eigenaren. Hier staat o.a. een ruime zaal ter beschikking waar op verzoek smakelijke streekgerechten kunnen worden vervaardigt. In deze ruimte kan ook een proeverij van wijnen en olijfolien worden georganiseerd.

Op het hele terrein is WiFi internet beschikbaar.

Vanaf uw verblijf kunt u direct de natuur in en prachtige wandelingen maken. Il Casolare is ook geschikt voor kinderen. Op deze plek heerst rust, gezelligheid en een familiaire sfeer.

       
       
Adres: Localita Uppiano 14
Postcode: 06012
Plaats: Citta di Castello
 
 
Telefoon: 0039-075-8559642 Mob: 0039-320-1484090
Fax: 0039-075-8559642
Email: agriturismo.casolare@gmail.com
 
 
Extra: Il Casolare bevindt zich in een zone die rijk is aan monumenten, zo kunt op op 1 km afstand de Eremo di Buonriposo bezoeken een van de etappeplaatsen van Sint Franciscus op weg naar het klooster La Verna. Op 2 km de beroemde villa Montesca. Op 4 km het middeleeuwse dorp Monte Santa Maria Tiberina. Cittą di Castello bevindt zich op 6 km. Prachtige dorpen als Monterchi, Citerna en Anghiari zijn vlakbij, terwijl Perugia, Assisi, Arezzo, Cortona en het Trasimeense meer niet verder dan 1 uur zijn.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.agriturismo-casolare.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798