Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB09    Categorie:  3 sterren Naam: Residence Pettinaro
     
 
 
 
Residence Pettinaro is gelegen in de groene vallei van de rivier de Tiber met rondom de heuvels en dalen van noord-Umbrie, vlakbij de grens met Toscane.
De rivier de Tiber stroomt direct naast het grondgebied van de Residence en een mooi pad voert naar de oevers. Residence Pettinaro biedt comfortabele appartementen voorzien van goed uitgeruste keuken, airco en tv. Op de 2 ha terrein vindt u overdekte parkeerplaatsen, grasvelden met kinderspeelmateriaal en ping-pongtafel, een gemetselde barbeque, een pergola met zitje en een fraai zwembad met ligbedden en tuinmeubelen.
De erg schone appartementen van 2 tot 4 personen zijn ruim en bevinden zich allen op de begane grond in de voormalige stallen die mooi gerestaureerd zijn.
Elk appartement heeft haar eigen terras buiten met tuinmeubelen.In een ruime gezamelijke salon is het mogelijk te relaxen en op verzoek kan daar een maaltijd van streekgerechten voor u bereid worden.
       
       
Postcode: 06012
Plaats: Promano
 
 
Telefoon: 0039-333 4453240
Email: info@residencepettinaro.it
 
 
Appartementen: 4
Extra: U kunt gebruik maken van de wasmachine. Residence Pettinaro is op slechts 500 meter van de afslag Promano van de snelweg E45 gelegen, waardoor zowel de Umbrische steden Citta di Castello, Gubbio, Perugia en Assisi als de Toscaanse Sansepolcro, en Arezzo gemakkelijk te bereiken zijn. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de prachtige middeleeuwse dorpen Anghiari en Citerna.Alle voorzieningen vindt u in het dorp Promano op 500 meter.
Zwembad: Ja
Prijs: Klik voor prijzen op bovengenoemde website.
   
   
  Website: www.residencepettinaro.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798