Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA057    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Poggetto Masino
     
 
 
 

Agriturismo Poggetto Masino bevindt zich in een groot antiek boeren-landhuis dat met veel aandacht voor detail is gerestaureerd, op een heuvel midden in een eigen park van 20 ha op 3 km van het middeleeuwse dorp Suvereto. Het omliggende park bestaat uit velden, bossen en olijfboomgaarden. Van hieruit heeft u uitzicht over de zee en bij goed weer kunt u zelfs het eiland Elba zien liggen.

Poggetto Masino bestaat uit 5 appartementen voor 2 of 4 personen in het hoofdgebouw en in een dependance vlakbij. Alle appartementen zijn zelfstandig, bevinden zich op de begane grond, zijn uitgerust met stijlvolle meubelen en hebben allen een eigen buiten met pergola met tafel en stoelen zodat u buiten kunt eten.

Kleine huisdieren zijn toegestaan. In de prachtige goed onderhouden tuin vind u ook het ruime (13,5x6,5m) zwembad, omringd door oleanderhagen. Er wordt een eigen extra-vergine olijfolie van zeer hoge kwaliteit geproduceerd die u kunt proeven en vanzelfsprekend ook kunt aanschaffen. In het vlakbij gelegen natuurpark Montioni kunt u heerlijk wandelen.

       
       
Adres: Localita Poggetto Masino 169
Postcode: 57028
Plaats: Suvereto (Livorno)
 
 
Telefoon: 0039-0565-828176
Fax: 0039-0565-828176
Email: po.masino@gmail.com
 
 
Appartementen: 5
Extra: Agriturismo Poggetto Masino ligt ideaal voor zowel een strand-als cultuurvakantie. De heerlijke stranden van Piombino tot San Vincenzo aan de golf van Baratti zijn vlakbij. Bovendien bevinden zich schitterende steden en dorpjes als Suvereto, Campiglia- en Massa Marittima in de directe omgeving evenals de oude Etruskische stad en tomben van Populonia. īs Avonds ontsnapt u gemakkelijk aan de drukte als u terugkeert naar uw eigen oase.
Zwembad: Ja
Prijs: 2 persoonsapprtement vanaf Euro 500,00 per week.
   
   
  Website: www.poggettomasino.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798