Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB08    Categorie:  3 sterren Naam: Azienda Agrituristica San Basilio
     
 
 
 

Tussen de zacht glooiende heuvels van het Cilento nationaal park bevindt zich Agriturismo San Basilio, ondergedompeld in het groen en de rust van het platteland en toch vlakbij badplaatsen en cultuurplekken als Palinuro, Ascea, Velia, Agropoli en natuurlijk Paestum.

U kunt hier verblijven in een boerenlandhuis, waar de 8 ruime kamers, voorzien van alle comfort in zijn gevestigd. De kamers zijn ingericht met de typisch plattelandsmeubelen van de streek. Alle kamers hebben een onafhankelijke ingang en een buiten patio. In de fraaie tuin kunt u gebruik maken van de houtoven of de barbeque.

Het landbouw gedeelte van de agriturismo produceert al meer dan 40 jaar wijn, olijfolie, salami's, zuivelproducten en honing van de hoogste kwaliteit die u vanzelfsprekend ter plekke kunt aanschaffen. De fraaie omgeving, bestaande uit olijf- en wijngaarden vormt het ideale decor voor relaxte wandelingen.

       
       
Adres: Localita Pergolella
Postcode: 84070
Plaats: Salento
 
 
Telefoon: 0039-0974-715029 Mob: 0039-329-9144701
Email: info@agriturismosanbasilio.it
 
 
Kamers: 8
Extra: Prachtige omgeving, heerlijk zwembad, eigen restaurant met streekgerechten, tuin met houtoven en barbeque, winkeltje met eigen producten.
Zwembad: Ja
Prijs: Verblijf in ruime kamers op basis van halfpension in het hoogseizoen Euro 59,- p.p.
   
   
  Website: www.agriturismosanbasilio.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798