Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA058    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa
     
 
 
 

Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa is geheel omgeven door natuur en ligt in het hart van de heuvels in het prachtige Sabine gebied, maar bevindt zich toch op minder dan een uur van het centrum van Rome.

Op deze heerlijke agriturismo van 10 ha, worden allerlei activiteiten georganiseerd. Men kan kookcursussen volgen, themaweekenden meemaken of de olijfoogst of wijnpluk meebeleven. U kunt verblijven in ruime kamers of comfortabele appartementen. De kamers beschikken allen over een eigen badkamer en TV. De appartementen bestaan uit een zitkamer met goed uitgeruste keukenhoek en 1 of 2 slaapkamers. Afhankelijk van het aantal slaapkamers zijn er 1 of 2 badkamers aanwezig.

U kunt lekker luieren in de grote tuin met talloze schaduwhoekjes, of relaxen bij het zwembad. Het eigen restaurant bereidt streekgerechten met veelal eigen producten van het landbouwgedeelte van de Agriturismo. Bij goed weer staat een terras met mooie uitzichten ter beschikking bij het restaurant. Het is mogelijk de eigen producten als wijn, olijfolie, wijnazijn en diverse soorten groenten aan te schaffen. Prachtige wandel- en fietsroutes vindt u in de directe omgeving. Hier heerst een familiaire sfeer, waar men u graag met raad en daad terzijde staat.

       
       
Adres: Via Santilario Monte Santa Maria
Postcode: 02030
Plaats: Poggio Nativo (Rome)
 
 
Telefoon: 0039-0765-872410 0039-380-3572303
Email: info@santilariosulfarfa.it
 
 
Appartementen: 3
Kamers: 6
Extra: Zwembad, eigen restaurant, aanschaf van typische producten. Wandel- en fietsroutes. Kookcursus. Binnen 1 uur bent u in het centrum van Rome.
Zwembad: Ja
Prijs: Verblijf in 2 persoonskamer op basis van halfpension vanaf Euro 55,- p.p. B&B Euro 40,- p.p. per nacht
   
   
  Website: www.santilariosulfarfa.it/en/index.htm
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798