Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB07    Categorie:  3 sterren Naam: Centro Vacanze La Contea
     
 
 
 

In het sprookjeslandschap direct op de grens tussen Toscane en UmbriŽ bevindt zich Centro Vacanze La Contea. In het mooi gerestaureerde boeren landhuis bevinden zich 4 ruime (80 m2) appartementen. Alle vier zijn geschikt voor 4 personen en bestaan uit: een grote zitkamer en een goed uitgeruste keuken, 2 ruime slaapkamers en 1 badkamer.

Twee appartementen bevinden zich op de 1e verdieping en zijn te bereiken via een fraaie stenen trap aan de buitenzijde van het landhuis, de andere 2 bevinden zich op de begane grond. Ieder appartement beschikt over een eigen gedeelte van de grote, goed onderhouden tuin met een eigen pergola en tuinmeubelen.Il Conte beschikt over een heerlijk zwembad met ligbedden en tuinmeubelen vanwaar u prachtige uitzichten over de omliggende heuvels en dalen heeft. Iets hoger ligt de eigen tennisbaan die zonder meerkosten ter beschikking staat. Er is volop spelmateriaal aanwezig. Op slechts enkele honderden meters kunt u vissen in een privť-vijver. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en staan u graag met raad en daad terzijde.

In het nabij gelegen Castiglione del Lago kunt u in een speciaalzaak (van de dezelfde eigenaar) gratis een proeverij van typische producten (salami's, kazen, wijn en olijfolie) meemaken. Op verzoek bereidt de eigenaar een avondmaaltijd die buiten in de tuin onder de Pergola samen met de andere gasten gebruikt kan worden. Deze agriturismo is bijzonder geschikt voor families.

       
       
Adres: Via Cozzano
Plaats: Pozzuolo Umbro
 
 
Telefoon: 0039-075-95 94 34
Email: info@laconteavacanze.it
 
 
Appartementen: 4
Extra: Prachtig zwembad. Eigen tennisbaan. Mountainbikes. Jeu de boule-baan. Kinderspelen. Vismeertje. Overdekte privť-parkeerplaatsen. Het Trasimeense meer met stranden bevindt zich op 6km. Prachtige middeleeuwse steden en dorpjes als Castiglione, Montepulciano, Pienza, Chiusi, Perugia, Cittŗ delle Pieve en Cortona bereikt u binnen 30 autominuten. Assisi (45 min.) Siena (45 min.)
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.laconteavacanze.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798