Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA049    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo La Mora
     
 
 
 

Gelegen vlakbij Assisi biedt agriturismo La Mora prachtige uitzichten op de stad, de omliggende heuvels en op Monte Subasio. De 5 appartementen, allen met onafhankelijke ingang en privŽ gedeelte van de tuin, zijn ruim en voorzien van alle comfort met o.a. goed uitgeruste keuken, kleuren-TV en telefoon. Twee ervan bevinden zich in het mooie hoofdgebouw terwijl de andere 3 in zelfstandige gebouwtjes gevestigd zijn.

Er is een gemeenschappelijke ruimte aanwezig waar het onder andere mogelijk is een uitgebreid ontbijt op basis van biologische producten te gebruiken. Agriturismo La Mora organiseert o.a. een onderling voetbal toernooi. Vanaf het terrein kunt u mooie wandelingen of mountainbike-tours make. Of†een duik in het heerlijke zwembad nemen. Door het volledig door groen afgeschermde terrein en de kinderspeeltuin is La Mora bijzonder geschikt voor een vakantie met de hele familie.

       
       
Adres: Via Fonte Citerna 7
Plaats: Assisi (Perugia)
 
 
Telefoon: 0039-075-8041164 Mob. 0039-347-6237222
Fax: 0039-075-8041164
Email: agriturismolamora@gmail.com
 
 
Appartementen: 5
Extra: Een prachtig zwembad op een panoramische plek voorzien van ligbedden, tuinmeubelen en douche. Overdekte parkeerplaats. Barbecue en pizza-oven. Mountainbikes. Jeu-de-boules- banen. Tafeltennis en kinderspeeltuin. Mooie volledig afgeschermde tuin. Dagtrips naar Perugia, en de mooie middeleeuwse dorpjes Spello, Spoleto, Bevagna en het Trasimeense meer.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: agriturismolamora.business.site
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798