Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB04    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Olimpia
     
 
 
 

De agriturismo Olimpia bevindt zich in de glooiende Umbrische heuvels vlakbij het stadje Valfabbrica, in de driehoek Valfabbrica-Assisi-Perugia.

Hier vindt u rust en relax in een familiaire sfeer. De leden van de familie, 2 zussen en vader en moeder staan steeds voor u klaar. Op het ruime eigen terrein van Olimpia vindt u een fraai gerenoveerd typisch Umbrisch oud boerenhuis met muren van soms wel 1 meter dik, waarin zich op de 1e etage de 4 grote kamers en 3 badkamers bevinden. Op de begane grond treft u de ruime zaal, waar 's-ochtends het ontbijt geserveerd wordt en waar u 's-avonds lekker en niet duur streekgerechten kunt eten.

Op het grasveld achter het huis kunt u luieren en genieten van de fraaie uitzichten. In de avond is het uitzicht bijzonder mooi door de vele lichtjes van Valfabbrica. Direct naast het hoofdgebouw vindt u het heerlijke zwembad, met ligbedden en tuinmeubilair. De agriturismo bevindt zich op een eigen terrein van 7 ha, waarvan een groot gedeelte uit bossen bestaat. Op een fraai uitgezet pad kunt u hier prachtige wandelingen maken. Een afgescheiden gedeelte met wilde varkens, een hok met konijnen en een ren met kippen en kalkoenen maken het geheel compleet. Er wordt Engels gesproken.

NIEUW: Op verzoek kunt u hier een†squad huren, rondleidingen op de mountainbike krijgen, keramiek-cursussen volgen en proeverijen meemaken van† lokale umbrische producten.

       
       
Adres: Vocabolo Casa Olimpia 1
Postcode: 06029
Plaats: Valfabbrica ( Perugia)
 
 
Telefoon: 0039-075-9010122 Mob 0039-339-3091153
Fax: 0039-075-9010122
Email: info@agriturismolimpia.it
 
 
Kamers: 4
Extra:

Mooi zwembad, eigen restaurant, uitgebreid toeristisch materiaal, prive-parkeerplaats. De ligging is erg gunstig. Zie hierboven voor de extra mogelijkheden waaronder huur van squad.

Valfabbrica met alle voorzieningen bereikt u in 5 minuten. Assisi, Perugia en Gubbio binnen het half uur. Het mytische wandelpad van sint Franciscus dat van Assisi naar Gubbio loopt, is vlakbij.

Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoonskamer van Euro 60,- tot Euro 78,-
   
   
  Website: www.agriturismolimpia.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798