Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA055    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo La Malvarina
     
 
 
 

Op de flanken van Monte Subasio, dichtbij het wonderschone Assisi bevindt zich Agriturismo Malvarina. In misschien wel het mooiste gedeelte van UmbriŽ, midden in de natuur vindt u deze prachtig opgeknapte agriturismo.

U kunt kiezen uit een verblijf in volledig ingerichte mooie appartementen of in ruime 2-persoonskamers. Hier verblijven is een beleving, de eigenaren brengen u in contact met het echte Italiaanse landleven. Men organiseert van alles. proeverijen van de eigen biologische olie en wijn. Het leren maken van kaas. Of u kunt meehelpen de varkens te verzorgen. Mama Maria zwaait de scepter in het eigen, gezellige restaurant. Op verzoek wijdt zij u graag in, in haar keukengeheimen.

In de mooie tuin vindt u het prachtige zwembad, waar u op het terras van een heerlijk aperatief kunt genieten.

       
       
Adres: Via Pieve di Sant' Apollinare 32
Postcode: 06081
Plaats: Assisi
 
 
Telefoon: 0039-075-8064280
Fax: 0039-075-8064280
Email: info@malvarina.it
 
 
Extra: Mooi zwembad, goed restaurant, kookcursus, wandeltochten, paardrijden, kaas maken, proeverijen van olie en wijn. Winkeltje met eigen producten als verschillende soorten jam, honing, ham en varkensvlees, diverse sott'olio's. Assisi is dichtbij, maar ook prachtige steden als Spello, het wijnstadje Montefalco, Foligno, Spoleto, Bevagna en natuurlijk Perugia bereikt u binnen het half uur.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.malvarina.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798