Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA047    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Tenuta di Roccadia
     
 
 
 
Het woord Tenuta betekend landgoed en Agriturismo Tenuta Roccadia bevindt zich dan ook op een prachtig landgoed op slechts 8 km van zee. Centraal gelegen in de heuvels tussen de steden Catania en Siracusa in een omgevig vol boomgaarden van citroenen, mandarijnen en sinaasappels. Op een 14 ha. groot terrein vindt u alles om een heerlijke vakantie te kunnen doorbrengen.
Naast een gezellig eigen restaurant met typische streekgerechten op het menu in het hoofdgebouw, biedt Tenuta Roccadia u grote kamers gevestigd in de bijgebouwen op het landgoed. De kamers hebben allen hun eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning, de inrichting bestaat uit de typische meubels van de streek.
U kunt gebruik maken van het prachtige zwembad gelegen op een plek met panoramische uitzichten over de omligende heuvels. Uw uitzicht wordt verder bepaald door de zee en de vulkaan de Etna.
Agriturismo Tenuta Roccadia is een perfecte plek voor uitstapjes en dagtrips naar Catania, het prachtige Siracusa, barokhoofdstad Noto of het wereldberoemde Taormina. Dit gedeelte van Sicilie biedt u bovendien een prachtige natuur en gastvrije vriendelijke mensen.
       
       
Adres: Contrada Roccadia
Postcode: 96013
Plaats: Carlentini (SR)
 
 
Telefoon: 0039-095-990362
Fax: 0039-095-990362
Email: info@roccadia.com
 
 
Extra: Een prachtig zwembad, voetbalveldje, handboogschieten, manege, paardrijden en excursies te paard met gids. Internetpoint. Op verzoek kan men een kookcursus organiseren. Gezellig winkeltje met eigen producten als, diverse likeuren (op basis van mandarijn, citroen of sinaasappel), honing, diverse marmelades, kazen, patť's, en sott'olio producten.
Restaurant: Gezellig eigen restaurant met streekgerechten, waar bovendien op verzoek kookcursussen gegeven worden.
Zwembad: Ja
Prijs: Verblijf op basis van volpension vanaf Euro 69,- per persoon per dag
   
   
  Website: www.roccadia.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798