Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA041    Categorie:  5 sterren Naam: Agriturismo Casale delle Lucrezie
     
 
 
 

Ondergedompeld in het groen en de rust van het prachtige Umbrische platteland, vindt u in een 12de-eeuws pand, ooit het thuisfront van de Lucrezie monniken, de sfeervolle agriturismo Casale delle Lucrezie. De kamers en appartementen zijn werkelijk prachtig gerestaureerd met behoud van o.a. de originele grof stenen muren en balken plafonds.

Hier heeft u geweldige uitzichten over de omliggende heuvels, vol olijf- en wijngaarden, velden en bossen en de unieke middeleeuwse stad Todi. Ook de ligweide bij het heerlijke zwembad biedt prachtige uitzichten. Een lekker Italiaans ontbijt staat 's ochtends voor u klaar (bij de prijs van zowel de kamers als de appartementen inbegrepen) en indien gewenst kan de gast hier ook 's middags en 's avonds heerlijk eten. Bij Casale delle Lucrezie kunt u een overgetelijke vakantie beleven met als hoofdingredienten de rust en unieke cultuur die dit deel van Umbrie biedt. Casale delle Lucrezie is een kwaliteits Agritursmo op een kwalitetis plek.

Sinds december 2009 beschikt Agriturismo Casale delle Lucrezie over een volledig uitgeruste Spa met Turksbad, Sauna, Cromoterapieruimte, Jacuzzi's, Minizwembad met massagegedeelte, Watervaldouches, Relaxruimte met theesalon en Fitnessruimte met loopband, fietsen en diverse apparatuur. Op verzoek zijn ook allerlei masages mogelijk. Het geheel is gebouwd in natuursteen in de typisch Umbrische stijl.

       
       
Adres: Frazione Due Santi
Plaats: Localita Palazzaccio Todi (Perugia)
 
 
Telefoon: 0039-075-8987488 Mob: 0039-335-326269
Fax: 0039-075-8987488
Email: info@casaledellelucrezie.com
 
 
Appartementen: 3
Kamers: 10
Extra: Casale delle Lucrezie bevindt zich op slechts 2 km van de snelweg zodat een bezoek aan unieke middeleeuwse steden als Perugia, Assisi, Spoleto en het onvergetelijke Orvieto erg gemakkelijk is. Touring Club Italiana (vergelijkbaar met de A.N.W.B.) heeft Casale delle Lucrezie bekroond met de onderscheiding Stanze Italiane 2007. Er wordt goed Engels en Frans gesproken.
Restaurant: Op verzoek kan men in het eigen restaurant zowel 's middags als 's avonds genieten van streekgerechten.
Zwembad: Ja
Prijs: 2 persoonskamer vanaf Euro 30,- per persoon. 2 persoons appartement vanaf Euro 100,- per dag
   
   
  Website: www.agriturismo-casaledellelucrezie.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798