Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA040    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Ca' del Bosco
     
 
 
 

In de golvende heuvels van de Lunigiana streek, prachtig gelegen op een heuveltop op 250 meter hoogte vindt u deze heerlijke agriturismo.

Vanuit de appartementen heeft u een geweldig uitzicht over de Magra vallei en de bergen van de Apuaanse en Toscaans-Emiliaanse Apenijnen. Hier vindt u rust en kunt u ontspannen, ook tijdens de warme zomers want een lekker fris windje waait meestal vanaf de bergen of soms vanaf de Tireense zee die slechts 30 minuten ver is. De eigenaar heeft 2 oude boerenhuizen werkelijk fenomenaal gerestaureerd en er 5 mooie ruime appartementen in gemaakt. Allen mooi ingericht, voorzien van alle gemakken. Ook buiten in de grote tuin of onder de romantische portieken kunt u heerlijk relaxen. Het werkelijk schitterende zwembad staat natuurlijk ter beschikking van de gasten.

Ca'del Bosco is bovendien ideaal gelegen om als basis te dienen voor uitstapjes naar Lucca, Pisa, Florence of de stranden van Forte dei Marmi en Portofino of het unieke Cinque Terre.

Voor een filmimpressie www.agriturismocadelbosco.it.

       
       
Plaats: Mulazzo (Massa)
 
 
Telefoon: 0039-0187-439610 Mob: 0039-338-5052991
Email: info@agriturismocadelbosco.com
 
 
Appartementen: 5
Extra: Prachtig zwembad. Er zijn mountainbikes aanwezig. Een tafeltennistafel en voetbalveld staan ter beschikking. Via een samenwerking met buren kunt u vlakbij paardrijden en tennissen. In de rivier de Magra kunt u vissen en kanoeŽn. De omliggende heuvels nodigen uit tot het maken van wandelingen.
Zwembad: Ja
Prijs: Appartement voor 2+2 personen in het hoogseizoen vanaf Euro 590,- alles inclusief
   
   
  Website: www.agriturismocadelbosco.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798