Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: RTP008    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Vultaggio
     
 
 
 
Agriturismo Vultaggio ligt in Trapani, in de wijk Misiliscemi, en is volledig ondergedompeld in het Siciliaanse platteland, op ongeveer 10 km van de hoofdstad Palermo. Het biedt een prachtig uitzicht op het Siciliaanse landschap, zoals het nabijgelegen regionale natuurreservaat van de Stagnone-eilanden Marsala Ťn het eiland Mozia.
De liefde voor het land is vier generaties lang door de familie Vultaggio overgebracht. Slow Food ItaliŽ erkent de biologische producten van Agriturismo Vultaggio onder meer omdat de historische olijfgaard meer dan 150 jaar oud is en de traditionele werkwijze gecombineerd met moderne wetenschap. Een restaurantje met heerlijke producten van de agriturismo is dan ook aanwezig.
Hier kunt u een vakantie vol kleuren beleven: het goudgeel van de zonnige tarwe, het groen van het Siciliaanse platteland en het intense blauw van de zee, de perfecte setting voor citrusboomgaarden en wijngaarden
U kunt tijd doorbrengen in het zwembad, omringd door olijfbomen of ontspannen op het gazon en lekker een boekje lezen met een granita of een drankje. Trakteer uzelf op een behandeling in het wellnesscentrum.
Een restaurantje met heerlijke producten van de agriturismo is aanwezig.
Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw verblijf onvergetelijk te maken!
       
       
Adres: ctr. Misiliscemi
Postcode: 91100 Guarrato TP
Plaats: Guarrato TP
 
 
Telefoon: +39 0923 864261
Email: info@agriturismovultaggio.i
 
 
Extra: 40 minuten van het vliegveld in Palermo.
Restaurant: Ja.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.agriturismovultaggio.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798