Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: UMB1/10/16    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo La Torriola
     
 
 
 
Dichtbij het prachtige middeleeuwse stadje Todi bevindt zich deze kleinschalige Agriturismo genaamd La Torriola.
In enkele mooi gerestaureerde landhuizen staan hier 5 onafhankelijke vakantie-appartementen ter beschikking van de gasten.
De eigenaren van Agriturismo La Torriola verbouwen op hun landgoed van 8 hectare hun eigen wijn en olijfolie. De wijnvelden en olijfboomgaarden omringen dan ook de landhuizen en appartementen.
De laatste 400 meter van de toegangsweg zijn niet geasfalteerd maar prima berijdbaar.
De Agriturismo biedt 3 vier-persoons- en 2- twee-persoons-appartementen. Elk met een eigen buiten, goed onderhouden, erg schoon en met zorg ingericht.
De inrichting is uitgevoerd door een plaatselijke ambachtsman die slechts ecologische materialen gebruikt.
Elk appartement heeft een prachtig uitzicht op het stadje Todi.
Van de 2-persoonsappartementen bevindt zich er één op de begane grond en één op de 1e verdieping. De vier-persoonsappartementen bestaan elk uit 2 etages, begane grond en 1e verdieping.
Een grote tuin staat ter beschikking van de gasten. In deze tuin vindt u het heerlijke zwembad (12 x 6 m) omringd door ligbedden en parasols en met een buitendouche.
Torrio beschikt daarnaast over een wasmachine voor gezamenlijk gebruik, BBQ, ping-pong en klein biljart. Er staat een grote salon ter beschikking van de gasten waar u kunt relaxen, tv-kijken of lezen. Gratis Wi-Fi staat ter beschikking.
       
       
Adres: Località Pian di Porto
Plaats: Torriola
 
 
Telefoon: +39-333 4950860
Email: info@eccoci.nl
 
 
Appartementen: 5
Extra: Een kleine winkel bevindt zich op 1,2 km van het landgoed. Twee supermarkten op 2,5 km.
Direct buiten de poort van het landgoed begint een uitgezette route die geschikt is voor zowel wandelaars als fietsers of mountainbikers.
Op enkele honderden meters afstand bevindt zich het kasteel van Torriola. Het gehucht Pian di San Martino bevindt zich op 1 km van Torrio en is één van de 37 gehuchten waaruit de gemeente Todi bestaat.
De E-45 snelweg bevindt zich op 2 km zodat zowel Perugia, Assisi, Orvieto (!) als Terni dichtbij zijn. Prachtige middeleeuwse dorpen als Trevi, Orte, Spello, Bevagna, Deruta enz zijn niet ver.
Het Trasimeense meer bereikt u in 40 minuten en zelfs een dagbezoek aan Rome, Siena of Florence is goed te doen.
Tip: vraag eens naar Montecastello di Vibio (het kleinste theater ter wereld) en naar de watervallen van Marmore, de hoogste waterval (165 meter) van Europa.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.vakantieinumbrie.nl/accommodaties/agriturismo-torrio-24-pers/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798