Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: TOSC6/10/16    Categorie:  3 sterren Naam: Castello di Montalto
     
 
 
 
In een prachtig kasteel in het wonderschone landschap van centraal Toscane niet ver van Siena kunnen wij u enkele comfortabele appartamenten aanbieden.
Het kasteel is al honderden jaren eigendom van een adelijke familie en de huidige kasteelheer is getrouwd met een Amerikaanse dame.
Zij wonen hier het gehele jaar en hebben besloten om de ruimte die zij zelf niet gebruiken ter beschikking te stellen voor gasten.
In dit prachtige nog onbedorven gebied van de Chiantistreek is dit een van de meest romantische vakantieaccommodaties waar u kunt verblijven.
De kasteelheer biedt nu na een grondige restauratie van enkele gedeelten van het kasteel een tiental appartementen aan die allen talrijke originele antieke zaken behouden hebben.
Eiken balken plafonds, terra cottta vloeren en prachtige open haarden bieden een heerlijke sfeer waar u zich in de middeleeuwen kunt wanen.
Vanzelfsprekend zijn de appartementen voorzien van modern comfort en keukens en badkamers uitgevoerd in de typische boerenstijl van dit gedeelte van Toscane.
Het kasteel is zeer uigestrekt en u kunt dan ook heerlijk relaxen tussen de middeleeuwse muren of wandelingen maken op het enorme privť terrein met uitgestrekte bossen.
De grote eigen tuinen en het heerlijke zwembad omringd door ligweide met ligbedden en parasols staat natuurlijk ter beschikking van de gasten.
Het kasteel beschikt daarnaast over een tennisbaan, een uitgebreide bibliotheek en een wasservice.
Een vriendelijke concierge staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden (hij spreekt Engels en Duits).
Ook de kasteelheer en zijn vrouw maken graag een praatje met de gasten.
Zij laten u graag hun antieke wapenverzameling zien of vertelllen over de geschiedenis van de familie en het kasteel. Beiden spreken vloeiend Engels.
Vanaf kasteel Regina kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar de tientallen middeleeuwse dorpjes op de heuveltoppen in de directe omgeving.
Het wondermooie Siena bevindt zich op 23 km.
Arezzo en het romantische Cortona op 40 km. Florence bereikt u na 80 km. Het volledig ommuurde Monteriggioni op 40 km en het torenstadje San Gimignano op 60 km.
Kasteel Regina is een heerlijk verblijf in een van de mooiste gebieden van Toscane, waar rust en relax in een stijlvolle, geschiedenis rijke omgeving gewaarborgd is.
       
       
Adres: Strada di Montalto 16
Plaats: Castelnuovo Berardenga
 
 
Telefoon: +39-0577-355 675
Email: info@eccoci.nl
 
 
Appartementen: 9
Huizen: 2
Extra: Vanaf kasteel Castello di Montalto kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar de tientallen middeleeuwse dorpjes op de heuveltoppen in de directe omgeving.
Het wondermooie Siena bevindt zich op 23 km.
Arezzo en het romantische Cortona op 40 km. Florence bereikt u na 80 km.
Het volledig ommuurde Monteriggioni op 40 km en het torenstadje San Gimignano op 60 km.

Castello di Montalto is een heerlijk verblijf in een van de mooiste gebieden van Toscane, waar rust en relax in een stijlvolle, geschiedenis rijke omgeving gewaarborgd is.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.vakantieintoscane.com/accommodaties/castello-regina-246812-pers/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798