Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: TOSC3/10/16    Categorie:  3 sterren Naam: La Mucchia
     
 
 
 
La Mucchia bevindt zich op een van de mooiste plekken van Toscane: aan de voet van de heuvel waarop het romantische middeleeuwse stadje Cortona is gelegen.
De appartementen op La Mucchia zijn gevestigd in een enorm landhuis waarvan de restauratie-werkzaamheden zijn begonnen in 2005. Deze werkzaamheden hebben 3 jaar geduurd; het resultaat is oogverblindend.
Het landhuis heeft al haar oorspronkelijke schoonheid behouden en is daarnaast voorzien van werkelijk alle denkbare comfort.
De 8 appartementen zijn elk uitgerust met een complete keuken en iedere slaapkamer heeft haar eigen badkamer. Daarnaast beschikt u over een satelliet-TV, WI-FI en is elk appartement uitgerust met airco.
De inrichting is uitgevoerd in de typische stijl van de streek waarvan de mooie keramiek tegels in de keuken een prachtig voorbeeld zijn.
De goed onderhouden 7000 m2 grote tuin staat ter beschikking van de gasten. U kunt er relaxen onder de pergolaís en vindt er een heerlijk zwembad.
Een speelgedeelte voor kinderen met groot grasveld completeert het geheel. Fietsen staan gratis ter beschikking; mocht u hiervan gebruik willen maken en er zeker van te zijn dat er voldoende fietsen aanwezig zijn geef dit bij de evt. reservering dan aan ons door.
       
       
Adres: Localita Mucchia, 26
Plaats: Cortona
 
 
Telefoon: +39-331-8216570
Email: info@eccoci.nl
 
 
Appartementen: 8
Extra: Een eigen kleine kunstgalerij getuigt van de originaliteit van La Mucchia.
De directe omgeving is bijzonder geschikt om te wandelen of te fietsen en biedt prachtige uitzichten.
Tientallen mooie middeleeuwse stadjes, het Trasimeense meer met stranden, de kunststad Arezzo en het romantische Cortona zijn vlakbij.
De designer-outlet van Valdichiana bereikt u in 20 minuten.
Een dagtrip naar Perugia, Siena of Florence is goed te doen.
Een dagje Rome met de trein duurt ongeveer 1,5 uur.La Mucchia biedt een kwaliteitsverblijf op een kwaliteitsplek waar geschiedenis, cultuur, lekker eten en drinken hand in hand gaan.
Een van de eigenaren is Nederlandse.
Zwembad: Ja
Prijs: Klik voor prijzen op bovengenoemde website.
   
   
  Website: www.vakantieintoscane.com/accommodaties/landgoed-cortona-23456-pers/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798