Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP043    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Forte Sorgnano
     
 
 
 

Forte Sorgnano is een elegante Country residentie omringd door de natuur in het prachtige hart van UmbriŽ dichtbij Assisi, Perugia, het prachtige Todi en het wijnstadje Montefalco. De residentie bevindt zich op de top van een heuvel op 450 meter hoogte en biedt prachtige uitzichten rondom. Een unieke plek om heerlijk tot rust te komen en van een ongestoorde vakantie te genieten.

Forte Sorgnano bestaat uit 3 natuurstenen huizen. De appartementen bevinden zich in 2 van deze origineel 18e eeuwse huizen die met behoud van hun originele karakter fraai zijn gerestaureerd. De kamers bevinden zich op de 1e etage van het hoofdgebouw. Bij de residentie treft u een relaxte familiaire sfeer waarin†de eigenaren u hartelijk welkom heten en u op verzoek graag met inside tips en raad en daad terzijde staan.

Zowel de appartementen als de kamers zijn uitgerust met orthopedische bedden en de inrichting is tot in de puntjes verzorgd. Elk appartement beschikt over een of twee slaapkamers, een zitkamer en een goed uitgeruste keuken. De kamers beschikken elk over een comfortabele badkamer.

Naast de fraaie kamers en appartementen vindt u bij Forte Sorgnano een intiem†restaurantje waar†typische streekgerechten geserveerd worden. Bij het heerlijke zwembad omgeven door ligbedden en parasols is het goed relaxen. Mountainbikes†staan klaar en u vindt in de directe omgeving talloze uitgezette wandel- fiets- en paardrijroutes.†Een bbq, ping-pong tafel en kinderspeelparkje zijn aanwezig. U beschikt over een overdekte parkeerplaats en Wi-Fi internet is voorhanden. Forte Sorgnano biedt een heerlijk verblijf op een prachtige plek!

       
       
Adres: Strada Vicinale di Cerquiglino 62
Postcode: 06035
Plaats: Gualdo Cattaneo
 
 
Telefoon: 0039-075-98 71 31 mob: 0039-339 8723778 en 0039-338 3074213
Fax: 0039-075-98 71 31
Email: info@fortesorgnano.com
 
 
Appartementen: 10
Extra: Mountainbikes staan klaar bij Forte Sorgnano en u vindt in de directe omgeving talloze uitgezette wandel-, fiets- en paardrijroutes. Een bbq, ping-pong tafel en kinderspeelparkje zijn aanwezig. U beschikt over een overdekte parkeerplaats en Wi-Fi internet is aanwezig. Vanuit Forte Sorgnano zijn alle Umbrische attracties en middeleeuwse stadjes gemakkelijk te bereiken.
Restaurant: Een intiem eigen restaurantje is aanwezig waar u met heerlijke streekgerechten verwend wordt.
Zwembad: Ja
Prijs: Appartement vanaf Euro 450,- per week. Kamer (op B&B basis) vanaf Euro 77,- per dag.
   
   
  Website: www.fortesorgnano.com/vakantie-umbrie.php
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798