Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP042    Categorie:  3 sterren Naam: Azienda Agricola Biologica Nico
     
 
 
 

De biologische agriturismo Nico is gevestigd in een antiek landhuis dat vroeger dienst deed als opvag voor de pelgrims die de Via Francigena liepen. De middeleeuwse pelgrimstocht van Canterbury naar Rome. De agritursmo is compleet omringd door bossen, velden, weiden en olijfboomgaarden. Als u de laatste 500 meter naar de Agriturismo over een onverharde weg heeft afgelegd komt u in een andere wereld. Het leven gaat hier langzaam voorbij in complete rust en stilte.

Er wordt biologisch geboerd. Men gebruikt de winterregen om in de zomer de groentetuin te besproeien. Men gebruikt de warmte van de zon en het hout om  warm water te verkrijgen en het landhuis te verwarmen. Men heeft op de agriturismo ook als doel om de cultuur en het milieu te bewaren en te verdedigen. Voor dit doel zijn de producten die u dagelijks gebruikt als u hier logeert biologisch en biologisch afbreekbaar en wordt u de mogelijkheid geboden om uw afval te scheiden.

Om het landhuis treft u ezels, kippen, konijnen en andere dieren, een antieke houtoven, hangmatten en een fraai terras waar u de producten van de agriturismo kunt proeven, of de tijd voorbij kunt laten gaan door de bladzijden van uw boek om te slaan.In het eigen restaurant kunt u genieten van streekgerechten van biologische producten van de eigen boerderij. Er worden diverse zaken georganiseerd op het gebied van koken en lannbouwactiviteiten waaraan u en ook uw kinderen deel kunnen nemen. In de zomer kunt u bv op woensdag samen met de familie en hun drie kinderen pizza in de houtoven maken.

Er is een speelpark voor kinderen aanwezig met schommels, klimrekken en een kinderzwembad.

De vakantieverblijven bevinden zich in een fraai landhuis genaamd: Lupino. U kun verblijven in een comp'leet appartement, gezellig ingericht met de traditionele meubels van de streek. Het appartement bestaat uit een fraaie grote leefruimte met complete keuken en open haard, een twee persoons slaapkamer, een badkamer en een waskamer. Er is de mogelijkheid om bedden bij te plaatsen.

Het is ook mogelijk om op basis van Bed and Breakfast te verblijven in 2 fraaie kamers, met comfortabele badkamer. Kamer Borlotto beschikt over een privť badkamer en bij een verblijf in kamer Cannellino deelt u de badkamer met andere gasten. 

Agriturismo Biologica Nico is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en mountainbikers die van rust en stilte in een prachtige omgeving houden.

       
       
Adres: Loc. Gello di Sopra
Postcode: 55041
Plaats: Camaiore
 
 
Telefoon: 0039-0584-971993 MobieL: 0039-349-6932333 of 0039-346-5958179
Fax: 0039-0584-971993
Email: info@nicobio.it
 
 
Huizen: 2
Prijs: Appartement Ä 40,- per persoon. B&B: Ä 30,- tot Ä 40,- per persoon inclusief ontbijt. Mogelijkheid diner Ä 20,- per persoon.
   
   
  Website: www.nicobio.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798