Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP041    Categorie:  3 sterren Naam: Azienda Agricola Fiorano
     
 
 
 

Agriturismo B&B Fiorano bevindt zich op een hoogte van 300 meter in de rust van de prachtige heuvels van De Marken op 2 km van het middeleeuwse stadje Cossignano en op†slechts 15 km van de heerlijke zandstranden van de Adriatische kust.

Bij agriturismo B&B Fiorano kunt u kiezen uit een†verblijf†in een†ruime romantische†kamer of in een comfortabel appartement. U kunt daarnaast kiezen uit een verblijf op basis van B&B (met of zonder ontbijt). De 3 fraaie kamers en het appartement bevinden zich in een met zorg op basis van bio-bouw†gerestaureerd antiek natuurstenen boerenlandhuis.

Het landhuis is een bestanddeel van het landbouwbedrijf Azienda Agricola Fiorano dat op de flanken van de heuvels op biologische wijze wijn verbouwt en een kwaliteits extra-vergine olijfolie maakt. In de karakteristieke salon van het landhuis wordt het ontbijt geserveerd. Deze salon met romantische open haard, heeft een prachtig origineel boogplafond. Het ontbijt wordt geserveerd met eigen producten en zoetigheden van eigen makelij. Het landhuis heeft een originele portico (overkapte portiek bij de ingang) waar u bij mooi weer kunt ontbijten of†relaxen en lezen op de lange zomeravonden.

Een koelkast staat ter beschikking voor gezamenlijk gebruik van de gasten. Wi-Fi is aanwezig. Agriturismo B&B Fiorano is lid van het project 'Bike Hotel' en is dan ook bijzonder geschikt voor fietsers en mountainbikers. Er zijn op het eigen terrein fitness parcoursen uitgezet, u kunt er tennissen en vissen in het meertje. Een proeverij van de eigen producten (wijn, olijfolie, marmelades en vleeswaren) kan worden georganiseerd.

Agriturismo B&B Fiorano doet bijzonder veel voor het milieu. De restauratie is uitgevoerd volgens biotechnieken en de gebruikte materialen zijn allen milieuvriendelijk.†Er wordt stroom en verwarming geleverd door middel van zonnepanelen. Met afval wordt volgens alle regels omgegaan,†Fiorano heeft hierdoor het ecokwaliteitskeurmerk van de Italiaanse Lega-ambiente Turismo verdiend.

       
       
Adres: Contrada Fiorano 19
Postcode: 63030
Plaats: Cossignano (Ascoli-Piceno)
 
 
Telefoon: 0039-0735-98446 Mob: 0039-368-3484952 of 0039-333-9597400
Fax: 0039-0735-98446
Email: info@agrifiorano.it
 
 
Appartementen: 1
Kamers: 3
Extra: De stranden van Grottamare en San Benedetto del Tronto vindt u op 15 km.
In 45 minuten bereikt u de nationale natuurparken van de Monte Sibillini en Monti della Laga. Prachtige middeleeuwse kunststeden als Ascoli-Piceno, Fermo, Ripatransone en Offida vindt u in de onmiddellijke omgeving.
Een verblijf bij Agriturismo B&B Fiorano is een paradijs voor wandelaars, fietsers en mountainbikers.
Prijs: Kamer met ontbijt min. Euro 80,- max Euro 100,- App. min Euro 95,- max. Euro 110,- per overnachting
   
   
  Website: www.agrifiorano.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798