Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP039    Categorie:  4 sterren Naam: Bed & Breakfast San Jacopo
     
 
 
 

Aan de voet van de Toscaanse heuvels die langzaam omhoog lopen naar de Apennijnen bevindt zich op een zeer bevoorrechte plek, in een fraai Bed & Breakfast San Jacopo . Het recent (2010) geheel in originele stijl gerenoveerde landhuis biedt prachtige vergezichten over de gehele vallei waarin de rivier de Arno stroomt. Het heeft een grote tuin met olijfboomgaard waarin zich diverse zitjes voor de gasten bevinden en biedt een heerlijk zwembad omgegeven door ligbedden waarvandaan u opnieuw een prachtig uitzicht heeft.

In deze zeer rustige en romantische omgeving bieden de Nederlandse eigenaar en zijn italiaanse vrouw een luxe appartement met afwerking op hoog nivo. Het appartement bereikt u via een korte natuurstenen buitentrap en bestaat uit een ruime zitkamer met complete keukenhoek, een grote slaapkamer en een zeer comfortabele badkamer. De prachtig afgewerkte vide biedt ruimte aan 2 één-persoons bedden, evt kan hier nog een derde bed bijgeplaatst worden.

Het appartement heeft buiten, direct aan de ingang een ruim privé terras. Daarnaast kunt u natuurlijk op het gehele privé terrein van ruim 2 hectare verblijven waar u wenst.

De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en staan u graag met raad en daad ter zijde. Het is regelmatig mogelijk te genieten van een zelf vervaardigde Toscaanse maaltijd. Men produceert een eigen extra vergine olijfolie die u kunt proeven (en eventueel aan kunt schaffen). U mag zelfs uw groenten plukken uit de prachtige 'orto' ( groententuin). Ook een schoonheidsbehandeling of massage behoort tot de mogelijkheden.

Landhuis Libera is een intieme accommodatie en biedt naast het genoemde appartement nog slechts een appartement dat geheel geschikt is voor gehandicaten en begeleiding (heeft u hierin interesse laat het ons dan even weten) en 2 fraaie B&B kamers-suites op de eerste etage. Een verblijf hier is dan ook zeer geschikt voor diegenen die na een dagbezoek aan een van de attracties van Toscane 's avonds willen verblijven in een oase van rust.

Landhuis Libera is een kwaliteits verblijf op een kwaliteits plek.

       
       
Postcode: 51100
Plaats: Santomato - Pistoia
 
 
Telefoon: 0039-335 60 55 056
Email: info@eccoci.nl
 
 
Appartementen: 2
Kamers: 2
Extra: De directe omgeving van het landhuis is erg mooi, u kunt direct van uw verblijf zo de natuur in wandelen, waardoor San Jacopo een paradijs is voor wandelaars en mountainbikers. Daarnaast bent u binnen 10 minuten zowel in Pistoia als in Prato, beide stadjes met een zeer mooi middeleeuws centrum en volop winkels, restaurants en terrasjes. Het prachtige Florence en het romantische Lucca zijn binnen een half uur te bereiken. Zowel de kusten van de Middellandse Zee bij Viareggio als de scheve toren van Pisa bereikt u in 1 uur.
Restaurant: Het is mogelijk af en toe deel te nemen aan een heerlijke Toscaanse maaltijd in de romantische eetzaal van het landhuis.
Zwembad: Ja
Prijs: Klik voor prijzen op bovengenoemde website.
   
   
  Website: www.vakantieintoscane.com/accommodaties/landhuis-libera-2345-pers/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798