Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP038    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Il Rifugio dell' Arcobaleno
     
 
 
 

Deze agriturismo bevindt zich in de Toscaanse heuvels boven het stadje Pistoia op een eigen landgoed van 20.000 m2 en is geheel omringd door groen, velden en bossen. Het mooie, recent gerestaureerde landhuis is bereikbaar door middel van een 350 meter lange privť-straat en bevindt zich aan de ss12 die naar de bergen van de Abetone voert op 500 meter van het dorpje Popiglio waar u alle voorzieningen vindt.

Op dit landgoed waar vandaan u prachtige uitzichten op de omliggende Toscaanse heuvels en dalen en de bergen van de Apenijnen in de verte heeft, vindt u een verblijf dat in het teken staat van rust en het goede landleven. U komt hier in direct contact met de natuur.

Men beschikt hier over 2 ruime 4-persoons appartementen (respectievelijk 85 en 95 m2) die compleet onafhankelijk zijn. De appartementen hebben houten vloeren en zijn keurig ingericht. Beide bestaan uit een ruime woonkamer met complete keukenhoek, hebben 2 fraaie slaapkamers en een comfortabele badkamer. Een eigen overdekt terras met tafels en stoelen en een privť-gedeelte van de tuin met een gemetselde BBQ staat voor elk appartement ter beschikking.

Voor gasten van de appartementen staat daarnaast een groot (12x6 meter) zwembad ter beschikking, omringd door een ligweide met ligbedden en tuinmeubels vanwaar u mooie uitzichten heeft. Het zwembad wordt extra verwarmd met zonnepanelen. U kunt gebruik maken van een wasmachine.

 

       
       
Adres: Via San Giovanni, 1
Postcode: 51020
Plaats: Popiglio, Piteglio (Pistoia)
 
 
Telefoon: 0039-338-4071443 of 0039-338-5935361
Email: luciano.marcacci@alice.it
 
 
Appartementen: 2
Extra: De directe omgeving is wondermooi en een paradijs voor wandelaars en mountainbikers. De bergen van Abetone zijn vlakbij. Prachtige midddeleeuwse gehuchten als Cutigliano en Lucchio op heuveltoppen. Steden als Florence, Lucca, Pistoia, Prato en Pisa zijn gemakkelijk te bereiken (1 tot 1,5 uur).
Restaurant: Een restaurant bevindt zich in het dorpje Popiglio op 5 minuten van het landgoed.
Zwembad: Ja
Prijs: 4 persoons appartement (85m2) vanaf Euro 375,- per week
   
   
  Website: www.agriturismoilrifugiodellarcobaleno.it/index.php?id=1&lang=e
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798