Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP036    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo I Tre Archi
     
 
 
 

Agriturismo I Tre Archi bevindt zich in het antieke hoofdgebouw (17e eeuws) van een actief boerenbedrijf van 15 ha in één van de mooiste gedeeltes van Toscane, bovenop een kleine heuvel met prachtige vergezichten rondom. Vanaf de heuvel ziet u slechts natuur, geen gebouw dat de harmonie verstoort, heuvels met grazende schapen, wijnvelden, olijfboomgaarden en cipressen zover het oog reikt.

De eigenaren van de Agriturismo hebben recent een restauratie doorgevoerd waardoor het nu mogelijk is naar keuze te verblijven in 2 fraaie mini-suites of in één van de 5 ruime twee-persoonskamers met eigen en-suite badkamers, De kamers hebben alle de typisch Toscaanse terra-cotta vloeren en beschikken over romantische balken-plafonds. De inrichting bestaat uit fraaie antieke meubels en de prachtige bedden zijn van smeedijzer gemaakt. Elke kamer beschikt over een eigen sateliet-TV en een mini-bar. U kunt gebruik maken van de tennisbaan en van de aanwezige mountainbikes.

Agriturismo I Tre Archi beschikt over een eigen sfeervol restaurant waar veelal gekookt wordt volgens oude recepten en waar men vrijwel uitsluitend ingredienten van eigen productie gebruikt. Elena en Silvia hebben de passie van koken in hun bloed en zwaaien er de scepter.

In de ruime tuin staat een heerlijk zwembad omgeven door ligbedden en parasols ter beschikking van de gasten. U kunt er relaxen met prachtige vergezichten rondom. 

Het is mogelijk diverse produkten van de boerderij zoals wijn, extra-vergine olijfolie enz. te proeven en eventueel te kopen. Agriturismo I Tre Archi biedt een kwaliteits-verblijf op een kwaliteits-plek.

 

 

       
       
Adres: Podere I Gessi, 142
Postcode: 56045
Plaats: Pomarance (PI)
 
 
Telefoon: 0039-0588-62138 Mobiel: 0039-335-7012374
Fax: 0039-0588-62138
Email: info@agriturismoitrearchi.it
 
 
Kamers: 5 + 2 mini-suites
Extra: Agriturismo I Tre Archi bevindt zich in een van de mooiste gebieden van heel Toscane. De prachtige middeleeuwse stad Volterra is vlakbij. De stranden van de Tireense zee bij Cecina en Vada zijn gemakkelijk te bereiken. Talrijke prachtige plaatsjes met middeleeuwse kernen bevinden zich in de directe omgeving. Een uitstapje naar het prachtige Siena en het torenstadje San Gimignano is gemakkelijk te maken.
Restaurant: Een eigen sfeervol restaurant waar u heerlijke streekgerechten kunt proeven is aanwezig. Verblijf op basis van half-pension is dan ook mogelijk.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoons-kamer inclusief ontbijt voor 2 personen vanaf Euro 75,- per overnachting.
   
   
  Website: www.agriturismoitrearchi.it/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798