Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP025    Categorie:  3 sterren Naam: Castello di Zorzino
     
 
 
 

Direct bij het mooie Iseo-meer, nog niet overlopen door toerisme, aan de rand van het middeleeuwse dorpje Zorzino in de heuvels bevindt zich het romantische kasteel Zorzino. Hier heeft u een prachtig uitzicht over 3/4 van het meer en de omliggende bergen. In een gebied met een nog magische stilte†bevindt†u zich†hier 'tussen het meer en de hemel' in een droomlandschap.

U kunt in het romantische kasteel verblijven in†5 mooie appartementen met elk†zijn geheel eigen middeleeuwse sfeer.†In de 20 meter hoge toren van het kasteel bevinden zich 2 appartementen van waaruit u een oogverblindend uitzicht op het Iseo-meer heeft. Alle appartementen bestaan uit een woonkamer met complete keukenhoek, ruime slaapkamer en comfortabele badkamer en beschikken over een houten of terra-cotta vloer en plafonds met†houten balken.

Een TV- met sateliet ontvangst is†standaard.†In enkele appartementen beschikt de keuken over een afswasmachine en wasmachine. Andere appartementen hebben een romantische open haard.

Een ruime tuin met zitjes, ligbedden en grill staat ter beschikking van de gasten. Onder de loggia met bogen kunt u heerlijk relaxen.

       
       
Plaats: Zorzino
 
 
Telefoon: 0039-035-980037 Mobiel: 0039-348-7140348
Email: info@castel-zorzino.com
 
 
Appartementen: 5
Extra:

De omgeving van het Iseo-meer is van een ongelooflijke schoonheid. Bergtoppen omringen het meer en prachtige uitzichten heeft u hier overal. Mooie stadjes als Castro, Lovere (middeleeuwse torens), Riva del Solto, Sarnico en Tavernola. De eilanden in het meer kunt u bezoeken.

Water- en berg-sportmogelijkheden zijn hier volop aanwezig.

Restaurant: Een gezellig restaurant met streekspecialiteiten bevindt zich op 200 meter afstand. De gasten van kasteel Zorzino ontvangen een korting van 10%.
Prijs: 2 persoons-appartement in hoogseizoen van Euro 325,- tot Euro 550,- per week.
   
   
  Website: www.castel-zorzino.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798