Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB025    Categorie:  4 sterren Naam: Taverna di Bibbiano
     
 
 
 

Is een prachtige agriturismo niet ver van San Gimignano in de fraaie Toscaanse Chianti-heuvels. Dit mooie gebied tussen Florence en Siena staat vol met olijfboomgaarden, wijnvelden en zonnebloemen.

Het prachtig opgeknapte landhuis biedt elegante kamers en romantische suites met houten balken-plafonds, terra-cotta vloeren en trompe d'oeil schilderingen. De kamers zijn voorzien van elk denkbaar comfort. De uitzichten, zowel vanuit de kamers als vanuit de fraaie tuin zijn adembenemend. Of men ziet de torens van San Gimignano, of de bossen en wijngaarden van het Toscaanse landschap. In het eigen park kunt u ongestoord relaxen, zomaar wat rondwandelen of lekker luieren op de ligbedden aan de rand van het heerlijke zwembad.

Het gehele landhuis (salons, trappen, gangen, kamers en zelfs bedden) is gedecoreerd met fraaie muurschilderingen. Het ontbijt kunt u gebruiken in een elegante salon of bij mooi weer op een natuurlijk terras in de schaduw van een pergola. Van hieruit wandelt of fietst u zo de natuur in.

       
       
Adres: Loc. Bibbiano la Taverna, 35
Postcode: 53034
Plaats: Colle di Val d'Elsa (Siena)
 
 
Telefoon: 0039-0577-959164
Fax: 0039-0577-959164
Email: info@tavernadibibbiano.it
 
 
Kamers: 3 kamers en 3 suites.
Extra: Taverna di Bibbiano bevindt zich in een unieke positie waar vandaan alle bezienswaardigheden van Toscane gemakkelijk bereikbaar zijn: Siena (25 min), Florence (30 min), San Gimignano (5 min), Volterra (20 min), Monteriggioni (10 min).
Prachtige dorpjes in de Chianti-streek als Castellina in Chianti, Gaiole in Chianti, Radda in Chianti, Greve in Chianti, Pienza en het overweldigende landschap van de Crete senesi (45 min), Montepulciano (50 min).
Restaurant: In de directe omgeving vindt u diverse restaurants van verschillende prijsklassen en kwaliteit.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoonskamer in het hoogseizoen inclusief ontbijt Euro 95,- per overnachting. Prachtige suites in het hoogseizoen Euro 130,-
   
   
  Website: www.tavernadibibbiano.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798