Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELA117    Categorie:  3 sterren Naam: POGGIO MONTALI
     
 
 
 

In het prachtige gebied van de kastelen van Jesi vol cultuur en rijk aan historie, bij Monte Roberto, heeft signora Carla Panicucci 20 jaar geleden een romantische Borgo met enkele†landhuizen in originele staat hersteld en is een van de eerste wijnlandgoederen in de zone gestart.De heerlijke wijnen en optimale olijfolie van eigen productie kunt u nu proeven en aanschaffen in de wijnkelders op het landgoed.

De 3 fraaie landhuizen zijn gegroepeerd rondom het heerlijk zwembad. De pasteltinten waarin ze zijn geschilderd contrasteren mooi met het blauw van het zwembad. U kunt hier verblijven in 4 elegante 2-kamer appartementen, allen ingericht met oog voor detail, voorzien van complete keukens en†uitgerust met airco en†sateliet-tv. Alle appartementen hebben nog de originele houten balken plafonds en terra-cotta vloeren.

Rondom het fraaie zwembad is het heerlijk relaxen op de ligbedden. Het is mogelijk massages te bestellen en gebruik te maken van een klein spa-centrum. Het landgoed bestaat uit 40 ha†land waarop u wijn- en olijfboomgaarden vindt. U†heeft hier veel privacy en mooie uitzichten over de rollende heuvels zo ver het oog reikt.†De wijnkelders zijn werkelijk prachtig. Op verzoek wordt een Italiaanse kookcursus georganiseerd. †

††

       
       
Adres: Via Fontestate 6
Postcode: 60030
Plaats: Monteroberto (Ancona)
 
 
Telefoon: 0039-073-1702825 Mobiel: 0039-348-3315631
Email: carlapanicucci@libero.it
 
 
Appartementen: 4
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.poggiomontali.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798