Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELA116    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Bio La Tana del Lele
     
 
 
 

La Tana del Lele is nog een echte agriturismo, zoals agriturismo bedoeld is. Geen restaurant of luxe hotel, maar samen met de gasten van het leven op het platteland, van de eerlijke producten van†de aarde†en†van de prachtige natuur genieten is de doelstelling.

De eigenaren Lele en zijn vrouw Tana beheren een klein biologisch landbouwbedrijf en waarderen boven alles het persoonlijke contact met hun gasten. Niet het uiterlijk maar het innerlijk telt hier. Het samenzijn is fundamenteel, zonder gebonden te zijn aan regels of etiquette...het ontbijt in pyjama is geen probleem...u zult niet beoordeeld worden want vreemd zijn Lele en Tana zelf al.

De romantische keuken die geheel voor de gasten klaar staat wordt aangedreven door Tana. Zij maakt vooral gebruik van de eerlijke biologische producten van het landbouwbedrijf die met z'n allen samen aan de grote tafel gegeten worden. Lele houdt zich vooral bezig met de landbouw. Hij†verwijdert een voor een de slakken uit de moestuin. Een bioloog in hart en nieren die er ook graag over vertelt, als het kan in sappig dialect.

Men biedt een verblijf in eenvoudige maar ruime kamers voorzien van alle comfort. Een comfortabel 2 kamer-appartement met eigen keuken behoort ook tot de mogelijkheden. Het maximum totaal aantal gasten bedraagt 10 tot 12. Rondom de boerderij vindt u allerlei plekjes om te relaxen en ook een fraai zwembad omgeven door ligbedden en tuinmeubels staat voor u klaar.

Een verblijf op Agriturismo La Tana del Lele is een unieke ervaring en laat u kennismaken met eerlijke mensen en het originele Italiaanse boerenleven in een van de mooiste streken van het land.

       
       
Adres: Via Madonna delle Stelle, 1
Postcode: 60048
Plaats: Serra San Quirico (Ancona)
 
 
Telefoon: 0039-0731-86737 Mobiel: 0039--338-8547344
Email: latanadellele@alice.it
 
 
Extra: De direct omgeving is werkelijk ongelooflijk mooi en biedt tijdens wandelingen of fietstochten uitzichten om van te watertanden. Tientallen middeleeuwse stadjes en dorpjes op heuvels bevinden zich vlakbij. De prachtige kust met zandstranden en boulevard van Senigallia is niet ver. De grotten van Frasassi. De kunststeden Urbino en Gubbio en het statige Ancona zijn goed te bereiken.
Restaurant: U kunt genieten van de (h)eerlijke streekgerechten die Tana met biologische producten in haar keuken vervaardigt.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoonskamer min. Euro 66,- tot max. Euro 90,- Tweepersoonsappartement vanaf Euro 60,- per dag.
   
   
  Website: www.latanadellele.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798