Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP022    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Campo di Carlo
     
 
 
 

In de prachtige omgeving van de Toscaanse Etruskische kust in een romantisch natuurstenen landhuis, op korte afstand van de zee bevindt zich Agriturismo Campo di Carlo.

In het met zorg gerestaureerde landhuis omgeven door romantische Toscaanse rollende heuvels, bevinden zich de 8 ruime kamers elk met eigen comfortabele prive-badkamer en uitgerust met airco en mini-bar. De kamers zijn zeer ruim (25 tot 35 m2) en elke kamer heeft een fantastisch uitzicht over het omliggende prive-park.

De inrichting is fraai met antieke houten meubels en voor elke kamer een eigen kleurstelling. De vloeren zijn nog van origineel terra-cotta. In een grote, compleet uigeruste keuken heeft elke kamer haar eigen kastje. Op verzoek is het dan ook mogelijk gebruik te maken van deze keuken. Het is mogelijk elke dag ontbijt te bestellen.

Het prachtige ruime park staat ter beschikking van de gasten, u vindt er ping-pong tafels, kinderspelen, jeu-de-boulle-banen en een heerlijk ruim (14x7 meter) zwembad omgeven door tuinmeubelen en ligbedden. U kunt gebruik maken van een BBQ. Er staan fietsen voor u klaar en er zijn diverse wandelroutes uitgezet op het eigen terrein waar u mooie wandelingen in de heuvels kunt maken. Het fraaie dorpje Sassetta bevindt zich op 5 minuten, hier vindt u alle noodzakelijke voorzieningen. De prachtige zandstranden van de Etruskische Riviera bevinden zich op 15 km. 

 

       
       
Adres: Via Campagna Nord, 62
Postcode: 57020
Plaats: Sassetta (Pisa)
 
 
Telefoon: 0039-0565-794257 †Mobiel: 0039-338-9272401
Fax: 0039-0565-705612
Email: campodicarlo@gmail.com of info@campodicarlo.it
 
 
Kamers: 8
Extra: De directe omgeving is erg mooi en bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen of fietstochten. De zandstranden van de Etruskische kust behoren tot de mooisten van heel ItaliŽ. Talrijke mooie stadjes en dorpen in de omgeving met middeleeuwse kernen. Steden als Volterra, Pisa, het torenstadje San Gimignano of het mooie eialnd Elba zijn goed te bereiken. Ook een dagtrip naar Florence of Siena is goed te doen.
Zwembad: Ja
Prijs: Maximum prijs Euro 117,- 2-persoons kamer incl. ontbijt
   
   
  Website: www.campodicarlo.it/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798