Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB093    Categorie:  3 sterren Naam: Antico Borgo de' Romolini
     
 
 
 

De accommodatie van 'Antico Borgo de' Romolini bevindt zich in Sansepolcro in Toscane in de hoge vallei van de ricvier de Tiber en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg E45 Orte-Cesena, afrit Sansepolcro of vanaf de snelweg A1 afrit Arezzo. Van de vliegvelden van zowel Perugia als Forli is men 40 km verwijderd.

Men beschikt over comfortabele kamers en appartementen maar het is mogelijk voor groepen tot 30 personen de gehele structuur te huren. Het geheel bevindt zich in een ruim park dat zich uitstrekt tot aan de boorden van de rivier de Tiber en voorzien is van een heerlijk zwembad. 

De kamers en appartementen  zijn ingericht met antieke meubels en waardevolle stoffen en uitgerust met airco, koelkast, tv en kluisje. Enkelen hebben een eigen onafhankelijke ingang en zijn geschik om ook gasten met een handicap te ontvangen. In de oude stallen zijn enkele sfeervolle gezamelijke ruimtes gecreeerd, zolas een zaal met sateliet-tv, een bibliotheek, een ruite met internet-aansluiting en een comfortabele van alle gemakken voorzien keuken in typisch Toscaanse stijl met mooie open haard en aan de buitenzijde een fraaie houtoven.

Voor de gasten staan verder gratis ter beschikking een prive-parkeerplaats, gebruik van bbq's, fietsen en een ruimte met wasmachine. In de directe omgeving bevinden zich talrijke wandel- en mountainbikeroutes, vismogelijkheden, een manege en heilbaden.  

       
       
Adres: Loc. Gricignano 83/85
Postcode: 52037
Plaats: Sansepolcro (Arezzo)
 
 
Telefoon: 0039-334-9384570
Email: info@anticoborgoderomolini.com
 
 
Appartementen: 13
Extra: De prachtige kleine stad Sansepolcro is een van de best bewaarde geheimen van Toscane, haar hele historische centrum staat vol interessante gebouwen, kerken, standbeelden en pleinen. Het mooie Citta´di Castello is vlakbij. Pareltjes als Arezzo, Perugia en Assisi zijn goed te bereiken. De directe omgeving is vol van prachtige heuvels en dalen met talrijke verborgen middeleeuwse dorpjes.
Restaurant: In het nabij gelegen Sansepolcro bevinden zich restaurants van alle nivo´s en prijsklassen.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoons-appartement in hoogseizoen Euro 532,- per week.
   
   
  Website: www.anticoborgoderomolini.com/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798