Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP016    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo La Cerreta
     
 
 
 

Volterra bevindt zich in een fraai landhuis in de prachtige hoge Maremma streek op 15 km van zee.

Het mooi gerestaureerden antieke landhuis bevindt zich op een terrein van 70 ha waar men biologische landbouw cultiveert. Het is omringd door wijn- en olijf-boomgaarden. Het fokken van paarden is een belangrijke activiteit. In enkele romantische natuurstenen gebouwen beschikt men over 11 comfortabele kamers, elk met eigen badkamer en ingericht met de typische boerenmeubels van de streek. U kunt gebruik maken van enkele mooie, romantische salons met grote open haard, waar u ook kunt genieten van heerlijke streekgerechten, voornamelijk bestaand uit de eigen biologische producten.

Het is mogelijk deel te nemen aan de landbouwactiviteiten, brood of kaas te maken en de dieren te verzorgen. Men fokt het typische Maremma-paardenras en hecht veel waarde aan een psycho-fysich evenwicht tussen paard en mens. U kunt naar wens deelnemen aan cursussen paardrijden of excursies te paard.

Op het landgoed van de Volterra ontspringt een bron waar water met een temperatuur van 50° uit de aarde komt. Het water wordt naar 3 zwembaden gevoerd met drie verschillende temperaturen, respectievelijk 38°graden in het eerste zwembad (binnen), 36°graden in het tweede zwembad (buiten met binnen ingang) en 26° in het grootste (buiten) zwembad. Binnen is een SPA centrum gecreerd met sauna, turks bad, gevoels douches, Kneipp parcours en een zaal waar massages kunnen plaatsvinden. In de zomer kunnern er ook buiten massages plaatsvinden onder de schaduw van eeuwenouden bomen.

Volterra is een prachtig vakantieverblijf waar u zich heerlijk kunt laten verwennen en waar u in een comfortabele omgeving volop in contact komt met de natuur en de typisch Toscaanse landelijke leefwijze'. 

       
       
Adres: Località Pian delle Vigne
Postcode: 57020
Plaats: Sassetta (Livorno)
 
 
Telefoon: +39-0565 794352 – +39-338 1851877
Email: info@lacerreta.it
 
 
Kamers: 11
Extra:

De directe omgeving is erg mooi en biedt volop gelegenheid tot wandelen, fietsen of paardrijden. De Etruskische opgravingen van Populonia en Roselle. Volterra en het prachtige Massa Marittima zijn niet ver.

De stranden van Baratti, San Vincenzo, Bibbona en Marina di Castagneto zijn snel te bereiken.

Een dagtrip naar de bekende Toscaanse steden Siena, Lucca of Pisa is goed te doen. In de omgeving vindt u talloze middeleeuwse dorpjes waar de sfeer nog heerst van honderden jaren geleden.

Restaurant: In de eigen romantische eetzaal kunt u genieten van heerlijke streekgerechten. U kunt verblijven op basis van zowel half- als volpension.
Prijs: Klik voor prijzen op bovengenoemde website.
   
   
  Website: www.cerreta.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798