Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbrië Zuid-Italië Sicilië Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP014    Categorie:  3 sterren Naam: Villa Giusso Astapiana
     
 
 
 

Op het prachtige Sorrentijnse schiereiland, in een romantische 17e eeuws landhuis, tussen zee en bergen bevindt zich Villa Giusso Astapiana, waar een verblijf in het teken staat van welbevinden en relax. 

Het landhuis ademt de sfeer van het verleden uit maar vervult de moderne behoefte van haar gasten om in vrede met zichzelf en de anderen, in contact met de natuur de langzame ritmes van van het landleven opnieuw te beleven.

Drie jaar geleden begon het project en gingen de eigenaren de uitdaging aan om dit complex in haar originele glorie te herstellen, nu heten ze u van harte welkom en nodigen u uit u onder te dompelen in de magie van deze plek.

Villa Giusso Astapiana is een ideaal uitgangspunt om de natuurlijke, artistieke en archeologische schatten van dit gedeelte van de regio Campanie te ondekken en een bezoek te brengen aan het mooie Sorrento (10 km), romantisch Positano (16 km) en Amalfi (40 km) aan de Amalfitaanse kust en de opgravingen van Pompei (22 km) en Ercolano (40 km). Vanaf Sorrento vertrekken de boten naar het eiland Capri. De prachtige tempels van Paestum en opgravingen van Velia bereikt u binnen 1 uur terwijl Napels en de Campi Flegrei-streek met de monumentale complexen van Baia en Cuma slecht 60 km verwijderd zijn.

Voor de gasten staan 6 heerlijke ruime kamers ter beschikking, mooi ingericht met antieke en karakteristieke meubels. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd in de antieke keuken vol keramiek. Hier kunt u naar wens 's avonds ook uw diner gebruiken, grotendeels bestaande uit de verse en eerlijke producten van het eigen landbouwbedrijf verwerkt in antieke recepten.  

De gasten kunnen relaxen op het landgoed, genieten van het prachtige uitzicht vanaf een fraai terras of een wandeling maken door het eeuwenoude steeneikenbos. Een prachtig gezondheid-parcours genaamd 'vita e natura' (leven en natuur) kan men volgen.

       
       
Adres: Via Camaldoli 51
Postcode: 80069
Plaats: Vico Equense (Napels)
 
 
Telefoon: 0039-081-802 4392 Mobiel: 0039-329-1150475
Fax: 0039-081-403 797
Email: info@astapiana.com
 
 
Kamers: 6
Extra: Het Sorrentijnse schiereiland is van een sprookjesachtige schoonheid. Zowel de zijde van de Golf van Napels als de zijde van de Amalfitaanse kust bieden prachtige uitzichten en een heerlijke natuur. Hier kijkt u uw ogen uit!
Restaurant: U kunt ter plekke heerlijk dineren. In de directe omgeving vindt u restaurants van alle prijsklassen.
   
   
  Website: www.astapiana.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798