Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB038    Categorie:  3 sterren Naam: Podere Lenci
     
 
 
 

Podere Lenci bevindt zich in de glooiende heuvels van Lucca, dichtbij het prachtige middeleeuwse stadje Montecarlo. Hier vindt u een perfecte plek om uw vakantie in alle rust door te brengen en toch op maar een steenworp afstand van beroemde steden als Lucca, Pisa en Florence te zijn.

In een mooi Toscaans landhuis staan 8 appartementen van 2 tot 6 persoons ter beschikking. De appartementen zijn allen ingericht met de typische meubels van de streek en beschikken over een goed uitgeruste keuken, TV en een eigen onafhankelijke ingang. In de fraaie tuin kunt u heerlijk relaxen en gebruik maken van de jeu-de boulle- baan en het biljart.

Bij het heerlijke zwembad is het goed luieren en genieten van de uitzichten op de prachtige omgeving. U kunt gebruik maken van een wasmachine en er staat een eigen parkeerplaats ter beschikking.

       
       
Adres: Via Provinciale, 76/77
Plaats: Montecarlo (Lucca)
 
 
Telefoon: 0039-0583-276248
Email: info@poderelenci.it en podere.lenci@virgilio.it
 
 
Appartementen: 8
Extra: De omgeving is erg mooi met de Apuaanse Alpen als achterland bevindt u zich dichtbij zowel Lucca als Pisa. Florence en de mooie zandstranden bij Viareggio of Forte dei Marmi zijn goed te bereiken. Het middeleeuwse stadje Montecarlo boven op een heuvel staat bekend om haar goede wijnen. De heilbaden van Montecatini Therme bereikt u binnnen het half uur.
Restaurant: Restaurants van divere prijsklassen vindt u in de onmiddelijke omgeving.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.poderelenci.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798