Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP013    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Oasi Biologica
     
 
 
 

Agriturismo Oasi Biologica vindt u in het prachtige heuvellandschap van de regio De Marken op korte afstand van de†heerlijke stranden en zee bij San Benedetto del Tronto, niet ver van de kunststad Ascoli Piceno, te midden van wijn- en olijfgaarden, waar u de charme van tradities kunt terugvinden en waar u kunt genieten van contact met de natuur. Een plaats om lichaam en geest te versterken, daarbij gestreeld door een frisse bries die de zomerse warmte aangenaam maakt.

Op een heuvel op 400 meter hoogte met mooie uitzichten rondom in een fraai gerestaureerd boeren-landhuis bevinden zich op de 1e etage de 6 ruime kamers, elk met eigen comfortabele badkamer (1 kamer beschikt zelfs over een jacuzzi hydromassage), voorzien van TV en balcon. De kamers worden elke dag schoongemaakt.

Op dezelfde etage vindt u ook een mooie ruimte waar u kunt relaxen. Op de begane grond bevindt zich het eigen charmante, rustieke restaurant dat plaats biedt aan 50-60 personen. Hier kunt u genieten van heerlijke streekgerechten, vaak†klaar gemaakt met eigen producten†die volgens biologische-landbouwmethodes zijn verbouwd. Het is ook mogelijk buiten†te dineren onder de romantische traditionele portieken.

Bij Agriturismo Oasi Biologica kunt u ook een actieve vakantie doorbrengen. U kunt een kookcursus volgen, mountainbikes huren†of†sportvissen. Er is de mogelijkheid rondgeleid te worden door het biologische bedrijf, of mee te helpen bij het plukken van fruit.

       
       
Adres: Contrada Pignotto
Postcode: 63010
Plaats: Montedinove (Ascoli Piceno)
 
 
Telefoon: 0039-0736-822326 Mobiel: 0039-360-713489
Fax: 0039-0736-822273
Email: info@oasibiologica.it
 
 
Kamers: 6
Extra: In deze wonderbaarlijke omgeving vindt u allerlei prachtige kunststeden als Fermo, Ascoli-Piceno, Macerata, Recanati en Urbino. De heuvels en dalen liggen vol met middeleeuwse dorpjes en stadjes met een traditioneel ritme van leven en heerlijke pleintjes. Kloosters, kerken en archeologische opgravingen treft u alom. De fraaie stranden van de Adriatische kust zijn dichtbij.
Restaurant: Eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten aanwezig.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoonskamer van Euro 56,- tot Euro 80,- per overnachting.
   
   
  Website: www.oasibiologica.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798