Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP012    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Acquarello
     
 
 
 

Agriturismo Acquarello vindt u op slechts enkele kilometers van de prachtige stranden van de Adriatische zee, verzonken in het platteland van de regio†de Marken, midden tussen de graanvelden, wijngaarden en olijfbomen. Men biedt haar gasten hier een originele, traditionele manier van leven, een†heerlijke mix van een traditionele keuken en een verblijf in originele kamers met een unieke en persoonlijke bed and breakfast formule.††

In een†zorgvuldig gerestaureerde romantische boerderij, midden in†de zacht glooiende heuvels waar u wandelingen kunt maken tussen velden en over paden langs gele brem, biedt men 6 mooie kamers, van alle gemakken voorzien, allemaal verschillend van elkaar en elk met een eigen karakter. De kamers hebben elk een eigen comfortabele badkamer en zijn uigerust met airco, sateliet lcd-TV en mini-bar.†

In het sfeerrijke eigen restaurant, met rijke tradities,†kunt u genieten van eerlijke streekgerechten bereid met de typische producten van het eigen land. De omgeving is bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen, mountainbiketochten (mountaibikes te huur) of ritten te paard (manege op 200 meter).

Een verblijf bij Agriturismo Acquarello zal u helpen het hedendaagse en het historische leven van de bijzondere regio de Marken te leren kennen.

       
       
Adres: C.da Acquarello, 10/11
Postcode: 63026
Plaats: Lapedona (Ascoli Piceno)
 
 
Telefoon: 0039-0734-936633
Fax: 0039-0734-936622
Email: info@agriturismoacquarello.it
 
 
Kamers: 6
Extra: In deze heerlijke omgeving vindt u allerlei prachtige kunststeden als Fermo, Ascoli-Piceno, Macerata, Recanati en Urbino. De heuvels en dalen liggen vol met middeleeuwse dorpjes en stadjes met een traditioneel ritme van leven en heerlijke pleintjes. Kloosters, kerken en archeologische opgravingen treft u alom. De fraaie stranden van de Adriatische kust zijn dichtbij.
Restaurant: Een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten is aanwezig.
Prijs: Tweepersoonskamer Euro 70,- tot Euro 90,- per overnachting.
   
   
  Website: www.agriturismoacquarello.it/en
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798