Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP011    Categorie:  3 sterren Naam: Podere L'Agave
     
 
 
 

Podere L'Agave bevindt zich in de golvende Toscaanse heuvels op slechts 2 km van de prachtige zandstranden. In een romantisch boeren-landhuis of in enkele mooie bijgebouwen kunt u verblijven in recent gerestaureerde, elegante, van alle gemakken voorziene appartementen.

Podere L'Agave is een biologisch landbouwbedrijf waar op 22 ha naast de druivenvelden ook prachtige fruitboomgaarden staan en is een ideale plek om 's avonds na een bezoek aan de stranden of een van de Toscaanse steden tot rust te komen in een heerlijk rustige comfortabele omgeving.

Het is mogelijk in een grote gemeenschappelijke zaal te ontbijten of proeverijen van wijn en olie bij te wonen. In de grote tuin met speeltoestellen, ping-pong tafels en voetbalveldje voor de kinderen kunt u heerlijk relaxen. Er zijn fietsen te huur, u kunt gebruik maken van sauna en een klein fitness-centrum.

De 2 mooie zwembaden met tuinmeubelen en ligbedden staan ter beschikking van de gasten.

's Avonds is het gezellig in de kleine eigen bar en kunt u kennismaken met uw medevakantiegangers. Op verzoek is het mogeljk deel te nemen aan excursies op zee, in de heuvels of een bezoek aan een fraaie wijnkelder te brengen.

       
       
Adres: Via San Bartolo 19
Postcode: 57027
Plaats: San Vincenzo (Livorno)
 
 
Telefoon: 0039-0565-703171 / 705457 Mobiel: 0039-335-301494
Fax: 0039-0565-705905
Email: info@poderelagave.com
 
 
Extra: De gehele Etruskische kust is van een ongekende schoonheid. De golf van Barrati en Punto Ala met prachtige zandstranden. Wandelgebieden en bossen in de directe omgeving. Diverse heilbaden als Valle del Sole en il Caledario. Het achterland is typisch Toscaans met golvende heuvels, cipressen en middeleeuwse dorpjes op heuveltoppen. Steden als Siena, Pisa, Volterra en het torendorp San Gimignano. Ook het mooie eiland Elba is goed te bereiken.
Restaurant: In de nabije omgeving vindt u restaurants van allerlei nivo's en prijsklassen.
Zwembad: Ja
Prijs: Klik voor prijzen op bovengenoemde website.
   
   
  Website: www.poderelagave.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798