Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB057    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Il Castoro
     
 
 
 

Agriturismo Il Castoro bevindt zich in de natuur aan de oever van het romantische Martignano meer op slechts 40 min. van Rome. Op dit biologische landbouw- en veeteeltbedrijf kunt u verblijven in comfortabele appartementen, of kamperen in tenten op een daartoe speciaal bestemd gedeelte van het terrein.

De twee 2-kamerappartementen en het enige 1-kamer-appartement bevinden zich op een panoramische positie in een recent gerestaureerd boerenhuis op slechts 200 meter van het meer. De comfortabel ingerichte appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben elk een eigen goed uitgeruste keukenhoek en een privť-tuintje met tuinmeubelen ter beschikking. Voor kampeerliefhebbers zijn er 10 campingplaatsen met electriciteit, op slechts 50 meter van het strand.

In de maanden van het hoogseizoen offreert men een restaurant- en barservice, exclusief in de open lucht. Een heerlijke plek om in de prachtige natuur direct rond het Martignano-meer, met eigen strand en goed zwemwater, niet ver van de wereldstad Rome met al haar aantrekkelijkheden, tot rust te komen.

       
       
Adres: via di Polline 343
Postcode: 00123
Plaats: Anguillara (Voor GPS, zoeken op Via di Polline Rome)
 
 
Telefoon: 0039-06-99802020
Fax: 0039-335-336789
Email: info@agriturismoilcastoro.it
 
 
Appartementen: 2
Kamers: 1
Extra: Het mooie Martignano meer met eigen strand. Dichtbij vindt u ook het Bracciano-meer met prachtige stadjes als Trevignano en Bracciano. De gehele omgeving is erg mooi en een prachtig gebied om te wandelen of fietsen. De eeuwige stad Rome bereikt u gemakkelijk zowel met de auto als met openbaar vervoer. De kust met Cervetri, en haar Etruskische graven (35 km).
Restaurant: In de zomermaanden biedt Il Castoro een open-lucht restaurant service. In de omliggende dorpjes en stadjes treft u diverse restaurants en pizzeria's.
Prijs: Tweepersoons-appartement Euro 85,- per nacht. Bij meerdere nachten Euro 75,-
   
   
  Website: www.agriturismoilcastoro.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798