Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP07    Categorie:  4 sterren Naam: Bioagriturismo Pratini
     
 
 
 

De familie Florridia van de biologische boerderij Pratini heet u van harte welkom in hun karakteristieke Toscaanse landhuizen tussen de golvende heuvels van een van de†mooiste†gedeeltes van heel Toscane. AgriturismoPratini is al sinds 1993 een vertrouwd en gewaardeerd adres voor een vakantie op het Toscaanse platteland en ligt tussen Volterra (15 km), San Gimignano (25 km) en Montaione (18 km).

Het landhuis en de antieke Fieniele bieden plaats aan vier appartementen met volop privacy. Het heerlijke zwembad staat ter beschikking van de gasten.†

Het uit natuursteen opgetrokken landhuis is gerestaureerd in originele Toscaanse stijl met terracotta vloeren en houten balken plafonds. De grote omringende tuinen met cipressen, lavendel en rozemarijnstruiken bieden een vrij uitzicht over de omgeving: een landgoed van 300 hectare, met 2 hectare bos en een meertje, dat onderdeel is van een beschermd natuurgebied en onderdak biedt aan een eigen 'veestapel' bestaande uit een pony en twee ezels. De familie Florridia zelf bewoont een nabijgelegen boerderij. Men spreekt Engels, Duits en Frans.

       
       
Adres: Localita Cedri
Postcode: 56030
Plaats: Peccioli (Pisa)
 
 
Telefoon: 0039-0587-697184
Email: info@eccoci.nl
 
 
Appartementen: 4
Huizen: 2
Extra:

Vanuit Pratini zijn Pisa (47 km), Florence (69 km) , Lucca (52 km) en Siena (70 km) goed bereikbaar. Paardrijden kunt u op 6 km afstand in een manage. Een golfterrein vindt u op 15 km. Voor een uitstapje naar de mooie stranden aan de kust (Costa degli Etruschi) bent u met de auto een uurtje onderweg.


Restaurant: Wilt u genieten van de authentieke Toscaanse keuken, op 5 km afstand bevindt zich een uitstekend restaurant.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweekamer-woning in het hoogseizoen Euro 550,- per week.
   
   
  Website: www.vakantieintoscane.com/accommodaties/agriturismo-pratini/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798