Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB022    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo La Grotta
     
 
 
 

Agriturismo La Grotta ligt op een heuvel op de flanken van de Monti Pisani op een hoogte van 200 meter. Van hier kunt u genieten van een prachtig panorama, u ziet de hele vallei van Pisa tot aan de zee. Op een heldere dag is het zelfs mogelijk dat u de eilanden van de Toscaanse archipel en Corsica ziet.

La Grotta is een landgoed van 18 ha waar men eigen extra-vergine olijfolie en uitstekende rode en ook witte wijn produceert (Chianti). Het antieke landhuis bevindt zich tussen de olijfboomgaarden en bossen en is een ideale plek om tot rust te komen.

Van hieruit kunt u prachtige wandeltochten ondernemen door een unieke flaura en fauna. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en staan u in een familaire sfeer graag met raad en daad terzijde. Agriturismo La Grotta is intiem en biedt slechts 3 ruime kamers, met elk hun eigen comfortabele badkamer. De kamers zijn ingericht met de typische meubelen van de streek. Enkele romantische salons staan ter beschikking voor momenten van relax (hier staat ook WI-FI internet ter beschikking). In de mooie tuin vindt u vast wel een plekje om te lezen of gewoon lekker te luieren. Kleine huisdieren zijn van harte welkom.

In de maanden september, oktober en november kunt u deelnemen aan de olijfpluk. Kleine huisdieren zijn van harte welkom. Een extra bed voor kinderen tot 10 jaar wordt gratis bijgeplaatst. Bij een verblijf van meer dan 7 overnachtingen kunt u genieten van een korting van 10% op de volgende overnachtingen. La Grotta is de ideale plek om na een drukke dag in Florence, Pisa, Lucca, de Cinque Terre of aan zee, 's avonds heerlijk in direct contact met de natuur tot rust te komen.

 

 

 

       
       
Adres: Localita Monticello
Plaats: San Giuliano Terme
 
 
Telefoon: 0039-050-818622 Mobiel: 0039-329-5437834
Email: info@agriturismo-lagrotta.com
 
 
Kamers: 3
Extra: De gehele omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen of mountainbike-tochten. Op slechts 2,5 km vindt u de termale-baden van San Giuliano. In enkele minuten bent u in het centrum van Pisa of het romantische Lucca. Het vliegveld van Pisa bereikt u in 20 min.De stranden van Vecchiano (20min.) en de mondaine badplaatsen van de Versillia (Viareggio-Forte dei Marmi) bereikt u snel. De Apuaanse Alpen of de Cinque Terre, Lerici of Porto Venere, zelfs Florence bereikt u binnen het uur.
Restaurant: In het vlakbij gelegen Pisa vindt u restaurants van alle nivo's en prijsklassen.
   
   
  Website: www.agriturismo-lagrotta.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798