Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA065    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo I Basiliani
     
 
 
 

Agriturismo I Basiliani is gebouwd op de ruines van een antiek Byzantijns klooster in het hart van het prachtige CalabriŽ op 24 km van de Ionische kust en 32 km van de Tireense kust, te midden van een prachtig berglandschap. Op het 35 ha grote eigen terrein vindt u notenbomen, fruitboomgaarden en graanvelden. U kunt er ook heerlijk wandelen in de eigen bossen.

I Basiliani biedt de gast 2 mogelijkheden. U kunt verblijven in het statige hoofdgebouw waar 6 fraaie ruime kamers, allen met muurschilderingen, eigen badkamer en op 1 na met eigen balkon ter beschikking staan.

De andere mogelijkheid is te verblijven in de recent, met oog voor detail, gerestaureerde bijgebouwen. De vroegere graanschuur en bakkerij zijn hier omgetoverd in 6 gezellige appartamenten voorzien van alle comfort. Vanaf de terrassen heeft u hier overweldigende uitzichten op de omliggende bergen. Op verzoek kunt u in een romantische salon genieten van heerlijk Calabrese streekgerechten. Een andere salon staat ter beschikking voor relaxmomenten. In de mooie tuin zijn allerlei beschutte plekjes en vindt u ook het heerlijke zwembad met ligbedden en tuinmeubelen.

       
       
Adres: Torre di Ruggiero
Postcode: 88060
Plaats: Catanzaro
 
 
Telefoon: +39-393 8929197
Email: booking@ibasiliani.com
 
 
Appartementen: 6
Kamers: 6
Extra: De omgeving is van een onnatuurlijke schoonheid, wandelen en het maken van fietstochten (mountainbikes aanwezig) is hier een must. De kusten en zandstranden van zowel de Ionische (24km) als de Tireense zee (33km) zijn gemakkelijk te bereiken. In de tuin staan ping-pong tafels en een jeu-de-boule baan ter beschikking. U kunt allerlei boerderij activiteiten op verzoek meemaken. Het is mogelijk een korte kookcursus te volgen.
Restaurant: Op verzoek kunt u in een romantische salon genieten van heerlijke Calabrese streekgerechten.
Zwembad: Ja
Prijs: Kamer vanaf Euro 64,- per nacht. Appartement 4 personen vanaf Euro 520,- per week
   
   
  Website: www.ibasiliani.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798