Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP03    Categorie:  3 sterren Naam: Podere San Lorenzo
     
 
 
 

In het hart van het oude EtruriŽ halverwege Florence en Rome, op de top van een heuvel, ingeklemd door Toscane en Umbrie ligt Trasimeno. Fantastische uitzichten op het meer van Trasimeno met Castiglione de Lago en zijn omliggende heuvels vol wijn- en olijfboomgaarden welke samen komen met de gaarden van de bekende Chianti en Brunello de Montalcino wijnen.

De Nederlanders Sjef en Ans verbouwden hier een prachtige Toscaanse boerderij tot een heerlijk vakantieverblijf. Hier kunt u genieten van La Dolce Vita gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid. De gezellige, comfortabele en elegante acht 2-persoons kamers verdeeld over twee verdiepingen zijn voorzien van boxspring bedden en hebben elk een eigen badkamer. De kamers beschikken over CV, telefoon, intercom, minibar en een safe. In de fraaie Toscaanse tuin met diverse terrassen kunt u relaxen bij het heerlijke zwembad met ligweide.

B&B met stijl op z'n best!

       
       
Postcode: 06060
Plaats: Gioiella Castiglione del Lago
 
 
Telefoon: +39-075-9570034
Email: info@bedandbreakfastinitalie.nl
 
 
Kamers: 8
Extra: Op verzoek organiseert men vooor u een bezoek aan een wijnlandgoed met proeverij. Heerlijke fietstochten maken (voor fietshuur wordt gezorgd), paardrijden (manege op korte afstand), zeilen (Trasimeense meer) of golfen (twee 9-holes banen) kan allemaal in de directe omgeving. Zelfs taal- en kookcursussen zijn op verzoek mogelijk. In een gezellig eigen 'winkeltje' kunt u overheerlijke streekproducten als olijfolie, wijnen, kaas en honing aanschaffen.
Zwembad: Ja
Prijs: Hoogseizoen 2 persoonskamer inclusief ontbijt Euro 90,- Laagseizoen Euro 75,-.
   
   
  Website: www.bedandbreakfastinitalie.nl/scheda_bb.php?ci=156
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798