Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA064    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Colle al Sole
     
 
 
 

Colle al Sole is een gezellige familiaire agriturismo die zich in de glooiende heuvels op de grens van de regio's Toscane en UmbriŽ bevindt. Op het eigen terrein van 25 ha vindt u wijn- en olijfboomgaarden, een eigen bos van 6 ha waar u heerlijke wandelingen kunt maken met uitzicht op het Trasimeense meer en een eigen kleine manege met 3 paarden en 1 pony.

De 7 ruime en lichte appartementen, allen met zicht op het meer zijn ingericht met rustieke meubelen en beschikken allen over een goed uitgeruste keuken. In een rustieke zaal bereidt men graag een maaltijd op basis van streekgerechten voor u. Hier kunt u ook het ontbijt (in de prijs inbegrepen) gebruiken. Buiten staat naast het zeer grote (20x10m) zwembad met ligbedden en tuinmeubelen ook een grasveld met sport en spel artikelen ter beschikking. Een van de appartementen†van Colle al Sole is†geheel geschikt gemaakt voor gehandicapten.†Alle architektonische belemmeringen zijn hier geslecht en nu†vindt men er een mooie inrichting met alle comfort.†

       
       
Adres: Via Croce, 59
Postcode: 06067
Plaats: Pozzuolo-Castiglione del Lago
 
 
Telefoon: +39-075 9653390 +39 34-1572270 / +39-346 7087512
Email: info@agriturismocollealsole.it
 
 
Appartementen: 7
Extra: In een gezellig winkeltje kunt u eigen olijfolie, wijn, marmelades en verse groenten proeven en eventueel zelfs aanschaffen. Op verzoek is het mogelijk een massage te reserveren of met een gids excursies te maken. Parkeren kunt u op een bewaakte parkeerplaats binnen het eigen terrein. Door de unieke ligging van Colle al Sole kunt u zowel de Toscaanse steden Siena, Cortona, Montepulciano, Arezzo en Pienza als de Umbrische steden Perugia, Assisi, Orvieto, Chiusi, Citta della Pieve gemakkelijk bezoeken. Ook het Trasimeense meer met stranden en gezellige dorpjes is vlakbij.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.agriturismocollealsole.it/Agriturismo_Colle_al_Sole
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798