Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB020    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Casa Nova
     
 
 
 

Voor de liefhebbers van rust, stilte en het Toscaanse landleven is Agriturismo Casa Nova een waar paradijs. Aan het einde van een 3 km lange, onverharde landweg in een van de mooiste gebieden van Toscane, vindt u een bijzonder fraai gerestaureerde grote boerderij. Het erf rond de boerderij is omgetoverd in relax-gebied, grasvelden, zitjes overdekt en niet overdekt, barbeque, een antieke houtoven in een bijgebouwtje, een groentetuin die ter beschikking staat van de gasten en een bijzonder fraai zwembad.

Vanuit de tuin en de ligweide bij het zwembad ziet u 360 graden romdom slechts het fraaie Toscaanse landschap.Via een typisch Toscaanse brede stenen trap aan de buitenkant van de boerderij bereikt u de gaanderij waar de 3 appartementen aan zijn gevestigd. Alle drie zijn ze erg ruim (70m2) en bestaan uit zitkamer, slaapkamer en badkamer. De inrichting met oude meubelen geeft de appartementen een rustige huiselijke sfeer. Op de begane grond bevindt zich een zeer grote gezamelijke ruimte met zitjes, eettafels, allerlei toeristisch materiaal en een TV-hoek. Regelmatig bereidt men daar een Toscaanse maaltijd voor de gasten. Winkels en voorzieningen vindt u op 4 km afstand.

       
       
Adres: Via di Monti, 52
Postcode: 56037
Plaats: Peccioli
 
 
Telefoon: 0039-333-9821460
Fax: 39 0587 643358
Email: info@casanova-agriturismo.com
 
 
Appartementen: 4
Extra: Fraai zwembad met ligweide vanwaar u mooie uitzichten heeft. In de grote tuin vindt u o.a. een gemetselde barbeque. Er is een wasmachine aanwezig voor gezamelijk gebruik. Op verzoek kunnen in de gemeenschappelijke ruimte af en toe typisch Toscaanse maaltijden worden geserveerd. Volterra is vlakbij. San Gimignano, de zee en talrijke mooie dorpjes en stadjes in de omgeving. Siena en Pisa zijn gemakkelijk bereikbaar.
Zwembad: Ja
   
   
  Website: www.casanova-agriturismo.com/index.php/it/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798