Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: MARB001    Categorie:  4 sterren Naam: Masseria Il Frantoio
     
 
 
 

Deze Agriturismo en B&B bevindt zich in een typische Masseria, een ommuurde verzameling gebouwen of gebouwtjes met binnenplaats in een prachtig gedeelte van Puglie. De Masseria is erg mooi en is gelegen vlakbij het 'witte'stadje Ostuni op een paar minuten van de zee en de heerlijke zandstranden.

De elegante en charmante kamers bevinden zich in het 18e eeuwse gedeelte van de Masseria. Ze zijn ingericht met antieke meubelen met veel aandacht voor detail en hebben hoge plafonds en ramen, originele vloeren en zijn voorzien van een eigen comfortabele badkamer. U kunt gebruik maken van een mooie salon voor het ontbijt of om te relaxen. Er is een leeszaal aanwezig en een tv-kamer. Hier kunt u heerlijk tot rust komen in de fraai goed onderhouden tuinen met o.a. een voliere met pauwen. Een laan met aan weerszijden pijnbomen leidt naar de binnenplaats waar het onder de palmbomen goed vertoeven is en waar u in de zomer buiten kunt dineren. De omliggende boomgaarden met citroenen, sinaasappels en mandarijnen zorgen samen met de kruidentuin voor een ontspannen zuiderse sfeer. De zelf geproduceerd producten inclusief een kwaliteits extra-vergine olijfolie kunt u aanschaffen en de antieke olijfpersen (Frantoio) kunt u bezoeken. Il Frantoio is een kwaliteits Agriturismo B&B op een kwaliteitsplek en scoort op alle punten hoog.

       
       
Adres: SS16 Km 874
Postcode: 72017
Plaats: Ostuni
 
 
Telefoon: 0039-0831-330276
Email: prenota@masseriailfrantoio.it
 
 
Kamers: 8
Extra: De omgeving is van een ongekende schoonheid. Het vlakke land dat naar de zee loopt staat vol met door lage muurtjes omheinde olijfboomgaarden. De zandstranden zijn prachtig met mooie dorpjes en stadjes waar het leuk flaneren en goed vis eten is. Het prachtige Ostuni, Alberobello met haar wijk van Trulli's, Locorotondo, het kuststadje Monopoli en natuurlijk de steden Bari en Brindisi.
Restaurant: Il Frantoio heeft een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Bij mooi weer wordt er buiten op de gezellige binnenplaats onder de palmbomen geserveerd. De zelf geproduceerde extra-vergine olijfolie vormt de basis van de recepten.
   
   
  Website: www.masseriailfrantoio.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798