Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA059    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Villa Santa Maria
     
 
 
 

Agriturismo Villa Santa Maria is gevestigd in een 17e eeuwse villa, met eigen park, op slechts 8 minuten van de bergen en 4 minuten van zee. In het park bevindt zich ook een romeinse villa uit de 2e eeuw met prachtige mozaieken en een kerkhof uit de Griekse tijd.

In de villa vindt u 10 kamers en 4 tweekamer appartementen. De kamers zijn erg ruim hebben elk een eigen badkamer en zijn ingericht met antieke meubelen. In het privť restaurant worden streekgerechten geserveerd die vaak bereid worden met eigen producten. In de omliggende tuin bevindt zich het heerlijke zwembad voorzien van ligbedden en tuinmeubelen. Rondom vindt u wijn- en olijfboomgaarden voor de eigen productie. Agriturismo Santa Maria is een heerlijke plek waar u echt tot rust kunt komen.

       
       
Adres: Via Santa Maria 5
Postcode: 89042
Plaats: Gioiosa Ionica (RC)
 
 
Telefoon: +39 0964 1901602 mobiel: +39 348 4644411
Email: info@villasantamariagioiosa.it
 
 
Appartementen: 4
Kamers: 10
Extra: Prachtig zwembad, restaurant met streekgerechten, gezellig winkeltje met eigen producten als wijn, extra vergine olijfolie, marmelades, honing en groenten. Er is een bar aanwezig, een klein speelpark voor kinderen en een overdekte dansvloer waar 's zomers soms live muziek gemaakt wordt. Op het landgoed worden ook paarden, ezels en muilezels gehouden.
Zwembad: Ja
Prijs: Verblijf op B&B basis in het hoggseizoen Euro 40, per persoon. Verblijf op basis van halfpension Euro 55,-
   
   
  Website: www.villasantamariagioiosa.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798