Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRB06    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Bellavista Toscana
     
 
 
 

Bellavista Toscana bevindt zich in een van de mooiste gedeeltes van Toscane, de Valdera. In dit wonderschone sprookjeslandschap, niet ver van Volterra, net buiten het op een heuvel gelegen middeleeuwse dorpje Lajatico (10 minuten te voet), vindt u de prachtig gerestaureerde agriturismo.

Naast 5 zeer ruime, mooi ingerichte en van alle gemakken voorziene appartementen biedt Bellavista ook een eigen gezellig restaurant waar u typische streekgerechten kunt proeven en kunt genieten van de wijn uit de eigen wijngaarden. Een prachtig zwembad met een apart kinderbad op een panoramische positie vanwaar u geweldige uitzichten heeft en een gezamelijk terras completeren het geheel.

       
       
Adres: Via Aldo Moro 11
Postcode: 56030
Plaats: Lajatico
 
 
Telefoon: 0039-347-3094930
Email: bellavistatoscanasenior@gmail.com
 
 
Appartementen: 5
Extra: Een grote tuin met barbecue en met†speelmateriaal voor de kinderen. Er is een eigen restaurant. In de receptie kunt u eigen typische producten als olie en wijn aanschaffen. Proeverij en bezoek aan wijnkelder op verzoek. Mooi zwembad met eigen kleedlokaal en een apart kinderzwembad. Mountainbikes. Op verzoek organiseert men diverse cursussen op het gebied van koken, taal en schilderen. Volterra is niet ver en binnen een uur bent u bij de zee.
Zwembad: Ja
Prijs: 2 persoons appartement in hoogseizoen Euro 440,-
   
   
  Website: www.agriturismobellavistatoscana.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798