Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: SASA049    Categorie:  3 sterren Naam: Agriturismo Li Licci
     
 
 
 

In de mooie Sardijnse heuvels op een hoogte van 345 meter vindt u Agriturismo Li Licci. Ondergedompeld in de geluiden, geuren en kleuren van de ongerepte natuur bevindt zich hier nog een klein stukje paradijs.

De landbouw sector van Li Licci houdt hier schapen, geiten, varkens, kippen en zelfs wilde zwijnen. Alle producten die van deze dieren afkomstig zijn kunt u dan ook aanschaffen of proeven in het gezellige restaurant. Heerlijke kazen, salami's, ham, spek en natuurlijk de beroemde porchetto.

Hier kunt u heerlijk wandelen of paardrijden tot aan de top van Monte Limbara (1.200 meter). U verblijft in ruime comfortabele kamers en bent hier op de ideale plek om een relaxte vakantie door te brengen te midden van de natuur en op toch maar 18 km van Olbia en de zee en slechts een half uur van de beroemde Costa Smeralda met al haar beroemde badplaatsen en ongelooflijk blauwe zee.

       
       
Adres: Localita Valentino Stazzo La Gruci
Postcode: 07023
Plaats: Calangianus (Sassari)
 
 
Telefoon: 0039-079-665114
Email: info@lilicci.com
 
 
Extra: Er worden excursies te voet en te paard georganiseerd, met of zonder gids. Een gezellig restaurant met heerlijke eigen producten en streekgerechten staat voor u klaar. Diverse archeologische opgravingen vindt u in de buurt. De omgeving is van een sprookjesachtige schoonheid.
Prijs: Hoogseizoen halfpension vanaf Euro 75,- per persoon per dag
   
   
  Website: www.lilicci.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798