Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: RB0012017    Categorie:  3 sterren Naam: Artiturismo il Tufello
     
 
 
 
Een prachtig onafhankelijk appartement op de begane grond van een origineel plattelandse Cascina op enkele kilometers van Orvieto, Civita di Bagnoregio en Bolsena met het meer van Bolsena.
De Cascina bevindt zich in de Alta Tuscia streek, ver van huizen en dorpen (het dichtsbijzijnde gehucht is Torre San Severo op 3 km) en bereikt u door middel van een onverharde weg van 1,5 km.

Het appartement is vol licht en bestaat uit een ruime zitkamer met compleet ingerichte keukenhoek en divan die u kunt omtoveren in een extra 2-persoonsbed, een ruime slaapkamer en een heerlijke badkamer.
Het appartement beschikt over alle moderne comfort zowel voor het warme als het koude seizoen en is bijzonder geschikt voor diegene die een wandelvakantie wil houden. Of voor diegene die wil kennismaken met de perfecte producten die in de omgeving verbouwd worden en overal geproefd kunnen worden.

Een echte specialiteit is het feit dat u op verzoek een workshop kunt doen in mozaiek, fotografie, gebrandschilderd glas of broodbakken. Het is ook mogelijk met een persoonlijke gids wandelingen in de omgeving te maken of met een persoonlijke gids het prachtige middeleeuwse Orvieto te bezoeken.
       
       
Adres: localitŗ Torre San Severo, 80
Postcode: 05018
Plaats: Orvieto
 
 
Telefoon: 0039-349-4763420
Email: annapaola.franceschi@gmail.com
 
 
Appartementen: 1
Prijs: 2 personen Euro 70,- per dag. 3 personen Euro 80,- per dag. 4 personen Euro 90,- per dag. PRIJS PER WEEK Ä 350,00.
   
   
  Website: www.facebook.com/artiturismo.iltufello/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798