Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELA122    Categorie:  3 sterren Naam: Villa Palombara
     
 
 
 

Villa Palombara Country House is een prachtig historische residentie uit de 16e eeuw. In 1534 werd het landgoed van Castelvecchio overgegeven van de Abt van San Lorenzo in Campo naar de Hertog van Rovere van Urbino. Toen bij de dood van de laatste hertog het landgoed overging aan de Vaticcanse staat, werd Villa Palombara overgedaan aan de prinsen van Barberini die de villa uitkozen als zomerresidentie om haar mooie positie in de heuvel en het milde klimaat.

In een omgeving van rust en schoonheid, omgeven door een prachtige natuur met op de achtergond het azuurblauw van de zee, laat Villa Palombara u kennismaken met een wereld van prachtige kleuren, eerlijke smaken en een relaxte†atmosfeer, ver weg van de hektiek van het leven van elke dag. De directe omgeving, rijk aan historische stadjes, middeleeuwse kastelen en natuurlijk schoonheid biedt talrijke mogelijkheden om te bezoeken.

In het restaurant, dat ook geopend is voor niet gasten kunt u bij kaarslicht aan grote tafels heerlijk genieten met prachtige uitzichten als extra. De keuken biedt naast het beste van de streek,†ook traditionele gerechten met specialiteiten op het gebied van zowel vlees als vis. De sfeervolle zaal kan tot 300 personen herbergen en is bijzonder geschikt voor ceremonies, ontvangsten, zaken-bijeenkomsten en evenementen in het algemeen.†Villa Palombara biedt gelegenheid tot het organiseren van banketten en trouwpartijen in een elegante en overgetelijke stijl, dankzij de†sfeer van de villa en het prachtige panorama met de rollende heuvels van de Marken en de zee op de achtergrond.†

Villa Palombara†biedt ook prachtige verblijven. De 18 kamers, elk met comfortabele badkamers, voorzien van airco, ingericht met antieke meubels, tapijten†bieden de sfeer en het welkom van vervlogen tijden.†In de†dependace met haar intieme, warme†sfeer†kunt u onvergetelijke momenten†in volledige privacy beleven zonder het comfort van het Country House te moeten ontberen. In de grote tuin van Villa Palombara†vindt u een fraai zwembad voor groot en klein. Ontmoetingspunt voor een aperitief of een gezellig feestje met vrienden.

Het azuurblauw van de zee, het groen van de natuur en de fascinatie van de geschiedenis verwachten u in Villa Palombara.

       
       
Adres: Via Fusarola 2
Postcode: 61040
Plaats: Castelvecchio di Monteporzio (Pesaro Urbino)
 
 
Telefoon: 0039-0721-955617
Fax: 0039-0721-956670
Email: contatti@villapalombara.it
 
 
Kamers: 18
Restaurant: Een eigen kwaliteitsrestaurant biedt streek- en traditionele gerechten op basis van zowel vlees als vis.
Zwembad: Ja
Prijs: Tweepersoonskamer incl. ontbijt van Euro 100,- tot Euro 110,- per overnachting. Suite incl. ontbijt van Euro 110,- tot Euro 120,- per overnachting.
   
   
  Website: www.villapalombara.it
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798