Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP024    Categorie:  3 sterren Naam: Luchetta degli Olivi
     
 
 
 

In het prachtige gebied van de Monte Pisano, dichtbij Pisa, Lucca en de aantrekkelijkheden van de kust bevindt zich Agriturismo Luchetta degli Olivi. Omgeven door wijnvelden en olijfboomgaarden biedt men op 1 km van het stadje Vicopisano rust en een landelijk verblijf op een bijzonder mooie plek.

Men beschikt over 6 romantische appartementen van 2 tot 6 persoons, elk ingericht met de typische rustieke meubels van de streek, voorzien van een complete keuken, zitkamer, comfortabele badkamer en beschikkend over ruime slaapkamer(s).† Het is ook mogelijk een korter verblijf te boeken in†twee fraaie ruime kamers (B&B mogelijk).

Agriturismo Luchetta degli Olivi beschikt over een ruim zwembad dat zich in de interne tuin bevindt en dan ook absolute privacy biedt. De tuin staat ter beschikking van de gasten en u kunr er ook heerlijk buiten eten. Vrijdags organissert men een gezellige avond met typische streekgerechten.

In een eigen park kunt u naar hartelust wandelen. Er staan diverse spelen voor kinderen klaar en een ping-pong tafel is aanwezig. De grote groentetuin en kippenren verspreiden een landelijke sfeer; voor uw kinderen is het zelfs mogelijk een kip te adopteren.

In de receptie vindt u alle informatie op toeristisch of cultureel gebeid. Een mountaibike-centrum vindt u vlakbij, hier treft u ook kaarten met parcoursen voor zowel fiets- als wandeltochten door het prachtige gebied van de Monti Pisani. Privť-parkeerplaats is aanwezig.

       
       
Adres: Loc. Luchetta
Postcode: 56010
Plaats: Vicopisano (Pisa)
 
 
Telefoon: 0039-050-796009 Mobiel: 0039-388-6050517
Fax: 0039-050-796009
Email: luchettadegliulivi@alice.it
 
 
Appartementen: 6
Kamers: 2
Extra: De directe omgeving is een erg mooi wandel- en fietsgebied. Zowel het prachtige Pisa als het gezellige Lucca vindt u vlakbij. De stranden en kust bevinden zich op een half uur. Een uitstapje naar Florence is goed te doen. Vlakbij vindt u het middeleeuwse stadje Vicopisano waar il Romitorio (een antiek 15e eeuws klooster) en het kasteel Verruca een bezoek meer dan waard zijn.
Zwembad: Ja
Prijs: Ongeacht welk appartement en ongeacht welk seizoen: Euro 500,- per week.
   
   
  Website: www.luchettadegliolivi.com
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798