Start Alle Agriturismo's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: PRSP01    Categorie:  3 sterren Naam: B&B Vento di Rose
     
 
 
 

Op de top van een karakteristieke heuvel van de Marken op een hoogte van 350 meter en op slechts 8 km van de mooie stranden bevindt zich Vento di Rose.

Van hieruit heeft u prachtige uitzichten over de omliggende heuvels en dalen tot Ascoli-Piceno en wandelt u zo de natuur in.

In het mooi gerestaureerde landhuis omgeven door een tuin met rozen en lavendel biedt men 3 grote kamers, allen ingericht met oog voor detail en elk voorzien van eigen badkamer. U kunt gebruik maken van een gezellige bibliotheek, muziek luisteren of kennis maken met andere gasten in de elegante salon, kokkerellen in de grote keuken, of lekker luieren en niets doen in de mooie tuin.

TER BESCHIKKING VAN DE GASTEN BEVINDT ZICH IN DEZE TUIN EEN JACUZZI SPA VOOR 6 PERSONEN.

Men serveert hier ook graag een heerlijk diner† (bij goed weer onder de mooie pergola). Een gemetselde BBQ kunt u gebruiken en er staat een privť-parkeerplaats ter beschikking. De vriendelijke eigenaren, Emanuela en Emidio, †staan u graag met raad en daad terzijde. Op verzoek zijn massages en cursussen pottenbakken en decoreren mogelijk.

Er is WIFI in de kamers.

       
       
Adres: Contrada Canniccio 7
Plaats: Monterubbiano (Ascoli-Piceno)
 
 
Telefoon: 0039-0734-59226 Mob: 0039-348-7761166
Email: info@ventodirose.it
 
 
Kamers: 3
Extra:

In deze heerlijke omgeving vindt u allerlei prachtige kunststeden als Fermo, Ascoli-Piceno, Macerata, Recanati en Urbino.

De heuvels en dalen liggen vol met middeleeuwse plaatsjes als Monterubbiano, Maresca, Torre di Palme Montefiore dell'Aso, Ripatransone en Offida. Kloosters, kerken en archeologische opgravingen treft u alom. De fraaie stranden van de Adriatische kust (8 km).

Prijs: Tweepersoonskamer inclusief ontbijt vanaf Euro 45,00 per persoon.
   
   
  Website: www.ventodirose.it/
   
      
 
  Agriturismo in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798